dziewczyny od makijazu tez nie polecam (1) Oprocz fryzjera umowilam sie rowniez na makijaz. Byl robiony ok 10 rano.... AS a ja nie polecam (1) W kwietniu ub. roku skusilam sie na wizyte. Chcialam bezposrednio do Pani... AS zaufanie (1) Polecam Salon Pani Lucyny. Trafiłam do niej ok. 2 lata temu, po wielu... Marzena
JEDNA WIELKA PORAŻKA - ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! (1) Skuszona pozytywnymi ocenami w internecie odwiedziłam salon fryzjerski... iwona SUPER!!!!POLECAM!!! (2) Pani Lucyna jest wspaniałą osobą i profesjonalistą w swoim fachu.Potrafii... Aśka POLECAM (1) Bardzo polecam ten salon, obsługa bardzo miła, dba o potrzeby klienta... Katarzyna Stankiewicz Polecam (1) Zupełnie przypadkiem znalazłam sie u fryzjera \"Lucyna\" . Przechodząc obok w... Pola Wisniewska Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u pani Lucyny. Znakomicie mi doradzila... Mila Uwaga, nieodpowiedzialny fryzjer!!!! (1) Byłam umówiona z tygodniowym wyprzedzeniem do p. Lucyny, która wystawiła mnie... Kasia Gorąco polecam, to Mistrzyni fryzjerstwa !!! (1) Witam serdecznie! Jestem stałą klientką Pani Lucynki i za każdym razem... Anecia Polecam ! (1) Naprawdę gorąco polecam. Bardzo miła obsługa, miła atmosfera i co... Krzysiek Rewelacja (1) Bardzo dobre strzyżenie, świetny zmysł koloru, na pewno warto sprawdzić na... wiwka świetnie! (1) Polecam gorąco. Byłam z polecenia, pierwszy raz, przed studniówką. Nie... Jagna głowa w dobrych rękach (1) Nie posiadam na tyle dobrej wyobraźni, aby zawsze wiedzieć, jak powinna... Anna Pani Lucyna mistrzem moim jest:) (1) Dziękuję jej za ciężką pracę nad moimi włosami, za świetne propozycje... Pomarańczowa Od dawna i na zawsze... (1) Dołączam się do WSZYSTKICH pozytywnych opinii. Salon Pani Lucyny odwiedzam... ASIA Kto jeszcze nie był niech nie traci czasu (1) Wczoraj po raz pierwszy skorzystałam z usługi Pani Lucyny i ani trochę nie... żorżi Super !!! (1) Super obsługa i fantastyczne warunki!!! Po raz kolejny byłam bardzo... Iwa Rewelacja ! Nie ma lepszego salonu ! (1) U Pani Lucyny byłam nie pierwszy raz. Jest to cudowna kobieta która zna sie... Daria ;) Fryzjer z powołania ;-) (1) Bardzo, ale to bardzo polecam zakłąd fryzjerski pani Lucyny. Przez wiele lat... Ola