Magda

Fryzjerzy

Gdańsk, Kołobrzeska 42E/2

Kris - ocena (1) tylko Tu. Nie potrzebujesz innego fryzjera. Kris Rewelacja (1) Magda jest najlepsza!!! Krzysiek Super (1) Obsługa, atmosfera, usługa - Polecam wszystkim Panią Magdę i Małgosię! Michał
Polecam! (1) Miła atmosfera, przystępne ceny, pani Gosia zawsze świetnie doradzi :) Polecam! Zuza Dobry salon (1) Bardzo fajny przytulny salon pani Gosia miła i sympatyczna fryzjerka... Beata Super (1) Zawsze SUPER ! Jeszcze żadna fryzjerka nie obcięła mnie tak dobrze i... Mirek Super (1) Pani Magda mistrzyni.W końcu trafiłam na świetną fryzjerke.Znalazlam... Bozena Pani Magda jest najlepsza! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, jakie oferuje salon pani Magdy. Zawsze... Tigressita Super fryzjerki:) (1) Profesjonalne fryzjerki . Polecam:) ja:) Iza1978 - opinia (1) Od kilku lat strzyże się tam moja cała rodzina i jeszcze nigdy nikt nie... Iza1978 jak zawsze super (1) Jestem stałą klientką od 5lat, zawsze byłam zadowolona, panie są bardzo miłe... Beata ostrożnie... (1) Szkoda że nie mam tam pani fryzjerki *blondynki*. Bywałam u niej ścinać i... Karolcia rewelacja (1) Rewelacja super obsługa klimat i kreatywność pełne zaufanie:P na koniec... Dominika Najlepsza w Gdańsku (1) Zdecydowanie najlepsza fryzjerka w Gdańsku. Profesjonalizm, kreatywność i... Katarzyna Polecam (1) Bardzo miło, szybko i ładnie :) Szczerze polecam Michał Już od 3 lat (1) Korzystam z usług Pani Magdy już 3 rok i jestem bardzo zadowolona:) Pani... Agnieszka Natalia - opinia (1) Ja korzystam juz od ok.3 lat z usług p.Magdy i od początku jestem zadowolona... Natalia cos sie popsulo .... (1) na początku bylam bardzo zadowolona,jednak z kazda nastepna wizyta jestem... klientka przeciętnie (1) Witam byłam pierwszy raz w tym salonie,zasugerowałam sie opinią z trojmiasta... elle Szczerze polecam (1) Byłam u Pani Magdy I raz i jestem zachwycona :) Powróciłam dzięki niej do... Anka