Salon Nata (2) Mam pytanie gdzie teraz Można znależc Panią Natasze? STALA KLIENTKA Super (1) Byłam u Pani Nataszy dwa razy i już będę tam zawsze wracać.Pani Natasza to... Beata REWELACJA!!! (1) Byłam u Pani Natalii już drugi raz na przedłużeniu włosów, jestem bardzo... Anita
Badzo polecam (1) naprawdę polecam, fryzurkę zrobiła mi super, pomimo że miałam zdjęcie z... nnnnnnn Polecam (1) Miła atmosfera , profesjonalna obsługa . Gorąco POLECAM . Lex NAPRAWDE POLECAM (1) Do salonu p.Nataszy trafiłam z polecenia koleżanki,i naprawde jestem jej... Ulcia GORĄCO POLECAM (1) Od lat jestem klientką pani Nataszy, i nigdy mnie nie zawiodlą. Zawsze jest... ANTONINA zybi69 - opinia (1) Z uslug fryzjerskich korzystam co ok 3-4 tygodnie Ogolnie jestem bardzo... zybi69 GORĄCO POLECAM (1) w salonie byłam dzisiaj pierwszy raz, a polecili mi go znajomi. z wizyty... zadowolonaklientka Polecam (1) Z usług fryzjerskich Pani Nataszy korzystam od kilku lat . Jestem bardzo... stała klijentka ANGELIKA - opinia (1) PROFESJONALNA OBSŁUGA,MIŁA ATMOSFERA.PRZYSTĘPNE CENY ANGELIKA :) (1) Jestem bardzo miło zaskoczona. Od lat wmawiano mi, że mój pigment włosów nie... Kredka POLECAM (1) Chodzę już tak długo, że nie muszę nawet mówić co potrzebuje, zawsze jednak... Monika Tanio, szybko, świetnie ;) (2) Najlepszy fryzjer- w mojej okolicy na pewno, bo już wcześniej wszystkich... Dawid POLECAM SALON FRYZJERSKI "NATA"!!!! (1) Polecam wszystkim salon fryzjerski "Nata", który prowadzi Pani Natasza:)Jest... Ola Mazur Super Salon (1) Witam o salonie Nata dowiedzialam sie od znajomej......nie mogla juz sluchac... Grazyna Super !!! (1) Każdy kto chce być zadowolony z fryzurki powinien wybrać właśnie ten salon...... Ola Polecam!!!!!!!!!!!!!! (1) Skorzystałam z usług salonu fryzjerskiego "NATA" kolor wyszedł super a... Inga Polecam (1) Mam bardzo gęste i trudne do ułożenia włosy . Pani fryzjerka super sobie z... Agnieszka pełen profesjonalizm,POLECAM!! (1) skorzystałam z usług salonu fryzjerskiego Nata,a mianowicie przedłużałam... ola