beznadzieja!!! (1) kompletna beznadzieja! zdecydowanie nie polecam. wszystko na minus. klimat...... oszpecona POLECAM !!! (1) Bardzo POLECAM !!! Strzygła mnie Pani Kasia,bardzo miła i kreatywna osoba :)... Joanna Polecam za profesjonalizm (1) Skorzystałam po raz pierwszy z usług tego salonu a właściwie to usług Pani... Basia z klatki A
Pani Kasia (1) Polecam ze względu na panią Kasię. Korzystałam tylko z jej usług i jestem... Magda Salon swietny ale p.Krzysztaf nie (2) Salon pieknie urzadzony .Wczesniej strzygła mnie p. Angelika byłam bardzo... ona CENA !! (2) Obsługa bardzo miła, ale pani "szefowa" skasowała 60 zł za 2 centymetrowe... magda PAznokcie (1) Od niedawna w salonie Point sa oferowane rowniez uslugi z zakresu... Kamila Tylko Pani Asia, POLECAM!!! (1) Jestem stałym klientem, ale tylko Pani Asi, którą w 100% polecam.... ana pełen profesjonalizm (1) Długo zastananawiałam się,do ktorego salonu fryzjerskiego się wybrać i wybór... Szmaragdowa noc boluś - opinia (1) Jak zwykle p. Asia najlepsza na świecie:)!!!. Wczorajsza wizyta... boluś Polecam (1) Skorzystalem ze strzyzenia raz kolejny. Naprawde goraco polecam. Strzyzenie... Pawel Angelika jest świetna (1) Korzystałam z usług salonu już kilka razy. W każdym przypadku byłam bardzo... zdowolona klientka Sylwestrowe upięcię (1) W Sylwestra byłam w "Poincie" i dziękuje "szefowej" pani Asi za szałową... Katarzyna Ja polecam p.Asie (1) W tym salonie nie tylko są panowie,ale też i panie.Moimi włosami zajmowała i... A. Krzysiowi i Przemkowi można zaufać.. (1) Osobiście korzystałam ze strzyżenia.. można powiedzieć ze z "niczego" zostało... J. Zadowolona (1) Jestem naprawde bardzo zadowolona z usług tego salony, profesionalna porada w... Kasia Pani Angelika (1) Pani Angelika okazała sie komunikatywna i uprzejmą osobą.Dobiera... piotr Profezjonalizm100% (1) Salon"Point"poleciła mi zaufana osoba,gdyż jest stałą klientką.Umówiłam się... Mariola PAN PRZEMEK (1) TAM GDZIE PAN PRZEMEK TAM I JA:)JEST REWELACYJNY...WIE CO ROBI...WIDAC ZE... ATKA polecam :) (1) Profesjonalizm , miła obsługa , spełnienie oczekiwań . Gorąco polecam -warto... edka