Najlepsi! (2) Uważam, że to jeden z najlepszych zakładów w Trójmieście. Fryzury zawsze na... F ;) Polecam (1) Korzystałem ze strzyżenia męskiego. Jestem zadowolony z dokładności... Mateusz Bardzo slabo (1) Jestem rozczarowany niskim poziomem strzyzenia, nierowno maszynka, nierowno... Marcin
Dobry salon (1) Korzystałam w tym salonie z groupona i jestem bardzo zadolwolona... Kam rozczarowana (2) Byłam w tym salonie parę raz. Zachwycona p. Eweliną - genialna fryzjerka.... emi Krzysiek - opinia (2) Pani Ewelina z tego salonu była świetna. Czy ktoś wie gdzie teraz można ją... Krzysiek jestem zadowolona (1) Trafiłam tam pierwszy raz w sierpniu 2011, z przypadku, poprostu kupiłam bon... klientka z Przymorza Pani Kasia polecam bardzo!!!! (1) Skorzystalam ze strzyżenia oraz upięcia okolicznościowego i polecam kazdemu.... Basia stała klientka (1) Salon warty swojej uwagi,obsługa sympatyczna,fryzjerki tak samo a najbardziej... stała klientka mega pozytyw (1) Oceniam salon w Gdańsku i p. Agnieszkę. Mistrzostwo! P. Agnieszka, przemiła... Kamila POLECAM! (1) Korzystałam z tego salonu wielokrotni i za każdym razem wychodziłam bardzo... Justyna Przemek i Krzysiek (2) To jedyni fryzjerzy w trójmieście, których polecam z pełną... Dora Jestem zadowolona (1) Od dłuższego czasu nie mogłam znaleźć "swojej" fryzjerki, ale chyba trafiłam... Kasia Pani Kasia (1) Korzystam z usług już 3 lata. Zawsze wychodzę super zadowolony. Stały wysoki... M. Maja - opinia (1) Według mnie jeden z najlepszych salonów w Gdańsku.Pani Kasia i Pani Ewelina... Maja Pani Kasia i męskie strzyżenie (1) Polecam Panią Kasię również Panom. Pokazałem jak chcę być ostrzyżony i w... Bronislav Pani Kasia :) (1) Bardzo miła pani. Widac ze porzadnie podchodzi do swojej pracy. nie... dorota TRAGEDIA!!! (1) Spodziewałam się fachowej porady i profesjonalnej obsługi a tymczasem ...... anitu Super obsługa (1) Polecam Panią Kasię.Jest bardzo sympatyczna i zna się na rzeczy w mig... Mariola nie polecam! (1) szczerze nie polecam Pierwszy raz się zdarzyło, że wyszłam tak wkurzona od... była klientka