Zadowolona (1) Jestem zadowolona z jakości usług wykonanych w salonie, bardzo miła Pani,... Ewa rollen jest swietny (1) Kupilam karnet do siodmego nieba na grouponie. Bylo warto, bo po 5 zabiegach... Emilia Polecam wszystkim! Przemiła obsługa! (1) Korzystam z tego salonu od niedawna, także nie mogę jeszcze jednoznacznie... Magda
Bardzo polecam!!!!!!!!!!! :) (1) Byłam tam dzisiaj 1 raz..ceny jak na 3miejskie warunki bardzo niskie, a... agatkaw Niższe ceny! (1) Byłam kilkakrotnie w Siódmym Niebie na Vacu oraz rollenie, co mnie mile... Ania polecam (1) bardzo miłe panie na recepcji, super wystrój, dobre promocje cenowe. k polecam masaż i kapsułe spa (1) kapsuła spa choć dość twarda to cudowny wynalazek...natryski, muzyka..klimat... ej Super klimaty (1) Jestem od wrzesnia stala klientka. Zostane pewnie tu na dluzej, bardzo jestem... zadowolona super masażysta!!! (1) Korzystam z usług salonu od roku,jestem bardzo zadowolona,pani Nina... klientka Rewelacyjne miejsce (1) Fachowa obsługa, świetny sprzęt-chodzę od połowy stycznia tego roku i widzę... Asia POZYTYWNIE (1) Klub bardzo zadbany, miła atmosfera i obsługa , usługi na bardzo wysokim... Maja salon kosmetyczny (1) Jestem klientka pani Niny od jakiś 4lat i bardzo cieszę się, że juz wróciła... Ania BRUDNE SOLARIUM... (1) Proponuję wejść do włączonego solarium (stojącego) i spojrzeć w górę. Nad... Malwina polecam gorąco (1) Profesjonalna,przemiła obsługa, fantastyczne zabiegi kosmetyczne,pełen relaks... Ala polecam!!! (1) Serdecznie polecam Siodme Niebo. Bardzo przyjemne miejsce, mile panie na... zadowolona ewa - opinia (1) Drogo i niemiła obsługa Chcąc skorzystać z usług udałam się do ww. lokalu.... ewa POLECAM (1) SYMPATYCZNA OBSŁUGA, URZĄDZENIA- SKUTECZNE, POLECAM RÓWNIEŻ ZABIEGI... KLIENTKA Skuteczne odchodzanie i kształtowanie sylwetki (1) Polecam wszystkim tym, którzy chca zgubić zbedne kilogramy jak i tym, którzy... Monika Koszewska