Re: Salon sukien ślubnych Madonna.Pilnie potrzebne opinie
~przyszła żona
(13 lat temu)
Cześć Dziewczyny;) rzadko się udzielam na forum, ale tym razem postanowiłam napisać bo byłam już w tych salonach...
Madonna...znalazłam tam suknię swoich marzeń...dodam, że suknia jest skromna i prosta, a kosztuje niestety 4000 tys, a wypożyczenie 2600+ pewne przeróbki, wyjdzie jakieś 3000:( zdecydowanie za dużo jak na moje możliwości:( ale sam salon- chyba najbardziej profesjonalne podejście ze wszystkich salonów w jakich byłam!!!
Cymbeline...dramat!!!Suknie masakryczne ( być może to dlatego że byłam przed samym wejściem nowej kolekcji), ale to kwestia gustu więc na ten temat lepiej nie dyskutować, natomiast obsługa- dramat!!!Muszę Wam wytłumaczyć, że nie noszę rozmiaru 38 i suknie przymierzałam w salonach bez zapinania, byle tylko zobaczyć jak wyglądam w danym modelu ( bo plan jest taki żeby do tego 38 schudnąć;P ), w żadnym z salonów nie był to problem, a Pani ( chyba właścicielka) w Cymbeline najpierw z wielką niechęcią wyszukała mi dwie kiecki, założyłam pierwszą, potem zdjęłam...później drugą i przy zdejmowaniu nie poszło tak łatwo a Pani zaczęła sapać, kląć i wołać koleżankę słowami "XXXXX CHODZ MI TU POMÓŻ BO SUKNIA ZA MAŁA I NIE MOGĘ ZDJĄĆ!!! NO CHODZ SZYBKO BO NIE DAM RADY!!!" Oczywiście suknia zeszła bez pomocy Pani XXX, ale co się wstydu najadłam to moje ( w salonie byli inni ludzie). Dodam, że Pani mnie obsługująca była dobry rozmiar, jak nie dwa większa ode mnie!!! i do tego jej teksty typu: "Pani sobie obluka na stronce"! Żenada!
Któraś z Was pisała jeszcze o salonie Lissa Ferra czy jakoś tak...podczas mojej wizyty oprócz 3 sukni wiszących na manekinach na wystawie nie było w salonie ani jednej sukni! Pani nie zainteresowała się nami kompletnie, zajęta swoją koleżanką! Nam powiedziała, że suknie są w katalogu...a katalog to był segregator z wydrukowanymi na czarno biało, wątpliwej jakości, zdjęciami sukni ślubnej z kolorowymi napisami "SPRZEDANA"...tak szybko jak tam weszłyśmy tak wyszłyśmy...
ufff ale się rozpisałam;)
1
0