Re: Salon sukien ślubnych
madzienkaja
(13 lat temu)
Po buzliwych poszukiwaniach zdecydowałam się na salon Firsy Lady w pruszczu :) Przeszłam jednak sporo salonów i:
- Beauty - Pani miłe, wybór sukni niezbyt szeroki. Jakość materiałów odbiegała od moich oczekiwań, przymierzalnia mała, ale obsługa na plus
- Madonna - suknie piękne, ale obsługa fatalna. Pani niby doradza, ale ma w sobie cos co zniecheca- mierzyłam suknie w styczniu na poczatku, ale to już "ostatni dzownek" żeby suknie zamówić - ślub na konieć sierpnia. przymierzalnie piękne. problemy z jakimikolwiek zmianami suknie (dodatkowe oplaty jak 350 za halkę, ok 500 za dorobienie koronkowego ramiączka), dodatkowe koszta spowodowaly moja rezygnacje z tego salono, jak rowniez, a moze przede wszytskim to, ze glupio mi bylo jechac tam po raz kolejny, żeby sie upewnic - przy 4 wizycie Pani stweirdzila, ze jestem tu JUZ 4 raz i moze czas podpisac umowe, bo "nad czym sie Pani zastanawia jeszcze"
- Agnes- Panie przemile, w porownaniu do madonny stwierdzily, ze moge wracaac do nich codziennie, bo wybor suknie to cos waznego w zyciu kazdej panny mlodej i to ze jestem tu 4 raz, to na prawde "malo":) bardzo duzy wybor sukienek, takze do wypozyczenia, w roznych stylach, ceny przystepne. (do 3tys za uszycie) przymierzalnie przestronne, jednak nie było tam sukienkie, ktora w pelni spelnialaby moje oczekiwania, owszem przerobki jakiekolwiek bez problemu i ... W CENIE! jednak wyobraznia a raczej jej brak troche mnie ograniczaly ;)
- ferage - masakra - szkoda tam zachodzic, 3 sukienki na krzyż, przymiezalnia tragiczna, pani bez wow
- marietta - panie nie dopasowaly na mnei za duzej sukienki, modele wsyztskie takie napstrzone, bez rewelacji
- cymbeline - przymierzalnia spora, panie mile, wybor suknie dosyc spory, jednak wsyztskie byly na mnie za male :) wiec nie chcialam kupowac w ciemno
- no i first lady - Pani patrycja przemila, zmierzyla mi wsyztskie sukienki, ktory chcialam, przymierzalnia calkiem spoko, tylko miejce dla gosci jest w przymeirzalni wiec nie ma efektu "pokazania", chyba, ze czeka sie na stojaco przed przymierzalnia (jedyny minus) wybor sukienek sredni - mniejszy niz w agnes zdecydowanie, ale mniej wiecej taki jak w madonnie. suknie swietnej jakosci, glownie francuskie, Pani patrycja dokladnie je dopasowuje obciaga, duzo mowi, doradza, ale nie wciska nic na sile.
Zamowilam tam takze buty :) moglam wybrac:
kolor
rodzaj materialu
ksztalt czubka
wysokosc obcasa
ozdoby
jednym slowem wszytsko :)
wiec polecam na prawde.
Cenowo... coz - to chyba zalezy jaki sie wybierze rodzaj sukienki :)
no i co wazne - mozna ja oddac pozniej do czyszczenia w salonie (siostra miala suknei z madonny san patrica i nigdzie jej nei chcieli jej wyczyscic :( )
ah bylam jeszcze w ferage w gdyni - ale tego nie polecam, wybod kiecek bardzo maly, panie niezaangazowane, przymiezalnia to klitka a ceny jak na takie "cos" wysokie.
0
0