Salon sukien ślubnych w Żukowie "Claudia" ktoś był ???

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
jw
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Salon sukien ślubnych w Żukowie

a gdzie dokładnie miesci sie ten salon? masz nr tel?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Salon sukien ślubnych "Claudia" mieści się z Żukowie ul.Gdyńska 22s
tel785171078

a teraz podłaczam sie do pytania załozycielki watku czy ktos tam był i moze cos powiedziec na ten temat?

ma ktos moze stronke tego salonu? bo w googlach mi nic nie pokazało

czekam na wasze opinie. Ja jestem umówiona na sobote. Może któraś z was juz była??

hop hop

hej! ja byłam w tym Salonie, właścicielka uprzejma i konkretna, zdecydowałam się na uszycie tam sukni, tylko trochę się boję wpłacić zaliczkę (1000 zł) ze względu na to, że to zupełnie nowy Salon. A nuż Pani się zwinie i zostanę na lodzie...
co myślicie o moich obawach?

p.s. sukni żadnej tam nie mierzyłam, ale jakiś wybór jest; ceny tez wydają się dostępne

szczerze polecam, znam Panią krawcową, to super specjalistka z doświadczeniem w szyciu sukien ślubnych. też tam szyję i wiem, że będzie ok. a ceny o wiele niższe niż np. w 3mieście!można uszyć co się wymarzy na swoją figurę

zoosiap, jak tam w sobotę? byłaś w tym salonie? jakie wrażenia, wybrałaś coś dla siebie?

Byłam i zakupiłam ;) to chyba był najszybszy zakup sukni ślubnej;) Na moje cudeńko musze czekać do kwietnia, ale mam nadzieje że bedzie ok. Panie w salonie miłe i z doświadczeniem, ceny sukien jak dla mnie bomba. Salon jest nowy, więc wiadomo, że sukien nie jest za dużo, ale pani szyje również na zamówienie wg czyjegoś projektu, wizji. Póki co polecam!! w kwietniu okaże się czy warto było;) pozdrawiam

no to cieszę się :), ja w piątek też wpłaciłam zaliczkę na moją suknię ślubną! mi będzie Pani z tego Salonu szyła na zamówienie ze zdjęcia, mam nadzieję że będzie taka jak sobie wymarzyłam! póki co też muszę czekać do kwietnia ...

A mozna wiedziec skąd jestes , bo cos Pani mi opowiadała , że "komus ze zdjęcia będzie szyja" ;) kiedy masz ślub?

ja jestem z Żukowa, więc pewnie się nie powstrzymam i będę zaglądać co chwilę, się dopytywać ;)
a ślub mam 14 sierpnia!

ja również byłam, przymierzyłam i podpisałam umowę-)
Pani jest bardzo miła więc będę ją polecała.

i muszę dodać że to były najszybsze zakupy w moim życiu-)

Jaki koszt uszycia?

Ja bym się bała jednak wpłacać zaliczkę, zwłaszcza, że to nieznany jakis salon i w sumie jak im nie wyjdzie moga sie zawinąć a potem szukaj wiatru w polu, mało to nieuczciwych ludzi jest.?

tak samo jak każdy inny salon i nie koniecznie z sukienkami. Basieniak ja akurat wypożyczam moja sukienka 800+ kaucja wiec chyba raczej tanio w porównaniu z innymi salonami

Ja osobiscie wole zapłacic ciut wiecej i miec suknie ze sprawdzonego salonu ,a nie ryzykowac , jak ta suknia bedzie wygladać w dniu mojego slubu , albo jeszcze gorzej, jak się sklep zamknie. Ja płacę za wypożyczenie swojej sukni 1000zł w renomowanym salonie , także różnica w cenie prawie żadna a spokojna głowa jak dla mnie...bezcenne.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

umowa to umowa trzeba sie z niej wywiazac. No tak i w renomowanym sklepei płacisz za firmę, jak zawsze z resztą. Nowy salon to nie znaczy, że to ma być byle co. Każdy kupuje to , na co go stać. Pozdrawiam

mala - jaka suknie wybrałaś? możesz opisać?

ze złotą koronką

monia ale mi nie chodzi o cene basienka pytała to odpowiedziałam gdyby mi się podobała za 3 koła to też bym ją wzieła bo to dla mnie już żadna rożnica do ceny całego wesela po za tym w każdym jeżeli salon jest renomowany nie znaczy że twoja sukienka nie będzie miała żadnej wady
moja znajoma wypożyczała w jednym z najlepszych salonów w gdyni zapłaciła kupę kasy i miała plamę na spódnicy więc tańsze nie znaczy gorsze. pozatym każdy salon aby stał się renomowanym musi chyba się kiedyś otworzyć
byłam jeszcze w 1 salonie i wyszłam stamtąd po 5 min brak zainteresowania pani sprzedającej i brudne sukienki brudne to jeszcze mało powiedziane gorsety tak syfiaste że bym ich nie założyła i to był właśnie salon renomowany!!???? który jest długo na rynku!!! a tańsze nie znaczy gorsze.

Ja też miałam obawy co do tego salonu, bałam się wpłacić zaliczkę; sprawdziłam - firma istnieje, a poza tym szczerze powiedziałam Właścicielce o swoich obawach. Powiedziała, że była przez siedem lat kierownikiem salonu Marietta w Gdyni, a teraz chce spróbować działać na własny rachunek. Zapewniła mnie że nawet gdyby jej coś nie wyszło (co jest mało prawdopodobne, bo ma już trochę klientek), to ma zamiar dokończyć wszystkie zlecenia.
Ceny bardzo konkurencyjne, obsługa uprzejma i fachowa, czego chcieć więcej..
Oczywiście pełny pozytyw będzie można wystawić tej Pani w dniu odbioru sukienki ale to tak jak wszędzie ;)
ja jestem dobrej myśli

monia a nie pomyślałaś o tym żeby zarezerwować jeszcze jedną orkiestrę bo przecież twoja obecna np.może się rozpaść??? to tak dla spokojnej głowy...
nie żebym była upierdliwa ale tak taż może być i tak może być także z twoim salonem

popieram ;)

jakieś dziwne mi sie to wydaje, chyba ktoś cisnienia zaczyna nie trzymac, myślę , że to szanowna właścicielka , kochana pani, proszę się nie denerwować tylko dac ludziom sie poznac z dobrej strony, jeżeli to pani probóje tutaj autopromocji to ok, zycze powodzenia , ale prosze pozwolic abysmy my- klienci ocenili panią, ale to wymaga czasu i cierpliwosci , ja jestem sceptycznie nastawiona do nowych salonow i tyle, ale to ja , ktoś może miec odmienne zdanie i trzeba to uszanowac.

niestety kochana jesteś w błędzie nie jestem właścicielką tylko wkurza mnie jak ktoś pisze że kogoś nie stać ja nie zwracam uwagi na ceny kupuję to co mi się podoba a pani właścicielki nawet nie znam tyle co z widzenia jak u niej byłam.możesz po ip przejrzeć resztę postów.np tutaj
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=143548&c=1&k=11#fs

na tym forum ciągle ktoś kogoś podejrzewa, że się podszywa pod daną firmę.. napisałam swoją opinię, byłam w tym salonie, zamówiłam suknię ślubną i jak narazie (odpukać) wszystko jest OK; może w kwietniu będę krytykować i wam odradzać, ale mam wieeelką nadzieję że nie!!!

silverka a ty swoją odbierasz już w kwietniu???

w kwietniu będzie pierwsza przymiarka, dopasowanie do figury, potem jak mi coś nie będzie pasowało to jeszcze raz, a potem jak schudnę lub przytyję przed samym ślubem (do sierpnia jeszcze trochę czasu), to jeszcze raz

no tak doczytałam że szyjesz ze zdjęcia dlatego tak wcześnie ja umówiłam się na poniedziałek przed ślubem i potem jeszcze środa jak będzie ok to ją zabieram.

no bo Ty wypożyczasz, tak? kiedy potem musisz oddać? w poniedziałek po ślubie? jak tak to trochę krótko ją będziesz miała, nie? ja nie chciałam wypożyczyć, bo nie zdążyłabym się nią nacieszyć! chyba będę w niej spała nawet...;)))

pytałam i muszę się ugadać z foto kiedy pojedziemy na sesję pani powiedziała że wtorek to też nie problem więc myślę że się dogadamy pozatym będę miała znajomych z zagranicy więc będę chciała wszystko szybko pozałatwiać. Chciałabym zobaczyć minę twojego męża jak będziesz się w niej kładła do łóżka hehe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zespół MASSUANA z Żukowa popiera salon z Żukowa.Pozdrawiamy
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

hej
ja bardzo polecam ten salon znam ta pania i oszukac to do tej pani nie podobne ..ja akurat wypożyczam za 700zl bo byłam na otwarciu salonu i znizka:) rowniez kupiłam welon polecam salon tanie ceny sukienki sliczne .
ps, mam slub 13 sierpnia i pytanie do silverki w jakim kosciele masz slub bo tez jestem zukowa
pozdr.

aha mam slub w piatek i oddaje po sesji zdjeciowej:) babeczka jest do ugadania:)

hej silverka ma ślub w górnej parafii
wybrałaś tą sukienkę z kokardą?

zna ktoś adres stronki do tego salonu?

nie mają stronki

szkoda. ale dzieki za info

Dziewczyny dzięki za polecenie tego salonu bardzo fachowa i profesjonalna obsługa piękne sukienki i czyste, a nie jak w innych salonach!!!!! Wybrałam CLAUDIĘ mam nadzieję, że jak będę odbierała w czerwcu to będę tak pięknie wyglądać jak wyglądałam w sobotę rewelka.Szkoda że nie ma stronki.

proszę bardzo super a którą sukienkę wybrałaś??/

Ja też byłam w sobotę i wybrałam tą samą co ty. Potwierdzam obsługa super i można ze wszystkim się z babką dogadać - salon pięknie można powiedzieć zaprojektowany- gustownie.

a jaką sukienkę wybrałyście???
jeśli to nie sekret

Wybrbłam CLAUDIĘ EKRI

a jakie ceny tam maja? wypozyczyc tez mozna?

Faktycznie taki salon no i ta obsługa- kawka,słodkości.Dziewczyny ja zmierzyłam 18 modeli a pani była dalej uśmiechnięta. Sukienki piękne nie mogłam się zdecydować, ale w końcu wybrałam, ślub mam w lipcu i nie mogę się doczekać, kiedy będę miała to moje cudo.Przepraszam panią że tak wymyślałam, ale ja muszę przecież wyglądać przepięknie. ANGELIKA można wypożyczyć, uszyć i kupić, Ceny chyba pani mówiła, że od 700.00.zł ja kupiłam.

dzieki wiola.

Byłam i wybrałam dziewczyny faktycznie miałyście rację obsługa super no i uśmiechnięta pani sprzedawczyni, ceny najniższe,a zjeżdziłam jedenaście salonów- suknie profesjonalnie wykończone wiem, bo kiedyś się uczyłam w tym zawodzie.

w salonie suknie w większości na manekinach czy na wieszakach? Dużo tam miejsca? Jakies tiulowe też maja?:)

SALON BARDZO ŁADNY SUKIENKI NA MANEKINACH I NA WIESZAKACH SĄ TEŻ Z TIULOWYMI DOŁAMI.WIEM BO DZIŚ TAM BYŁAM

nie widziałam lepszego salonu, bardzo przytulny i miła obsługa potwierdzają się wasze opinie no i cenny nie z kosmosu musiałam wybrać moje cudo ale mieżyłam 12- modeli i się zdecydowałam na tą pierwszą co mieżyłam- teraz czekam do pierwszej przymiarki w maju- polecam dziewczyny musicie przed wyborem sukienki tu zawitać.

wiola a byłas w białej damie w sierakowicach? chciałabym aby ktoś kto był porównał oba salony:)

migotka czy ty coś wybrałaś - a odnośnie salonów to każdy jest inny mi się podoba w żukowie, bo jest fachowa przemiła obsługa i styl w jaki został ten salon zrobiony-swojski domowy no i przepiękne suknie pani która obsługuje mówiła, że sam też je projektuje

był już ktoś na przymiarce? jak sukienki??

akurat dzisiaj dzwoniła do mnie pani z salonu i umówiła mnie na przymiarkę 19 kwietnia
mam nadzieję że będę zadowolona! dam znać po przymiarce!

dziewczyny piszcie jak tam w salonie?:) trzeba sie umawiać na godzine?

nie trzeba ale lepiej sie umówić telefonicznie ażeby uniknąć nawarstwienia się klientów bo jak ja byłam to były jeszcze dwie inne panie z rodziną i musiałam troszkę poczekać suknia moja jest dopasowana idealnie polecam wam ten salon no i obsługa super- profesjonalistka.

ja byłam wczoraj. nie umawiałam sie. i wybrałam sobie moją wymarzoną!!!
obsługa była naprawdę rewelacyjna

wcześniej byłam w Kartuzach i bez porównania

silverka-na która godzinę jestes umówiona?

a jak kształtują się ceny?:)

1700-2500 zł

bez porownania najlepszy salon w okolicy

dodam jeszcze że milszej obsługi nie ma!
byłam w białej damie w sierakowicach no i w kartuzach i stwierdziłam że ta pani na prawde jest zainteresowana klientem, doradzi co i jak, no i która jej sie wydaje najlepsza sukienka!
ta pani doradziła mi co moglabym zmienic w sukience żeby wyglądac slicznie, no i co odpowiada do figury.

masz rację ja też jestem zadowolona takiej obsługi już długo nie spotkałem suknia dobrze wykończona i wzorowo dopasowana wiem bo krawcowa ją oglądała teraz czekam na ten dzień za 12-dni

a jeszcze odnośnie cen to można wypożyczyć naprawdę tanio-nową za700zł polecam dziewczyny

widzę, że salon mimo początkowych obaw zyskał już sporo "fanek" ;)

...i bardzo fajnie!:)

silvetka jak tam twoja sukienka miałaś mieć dopasowanie 19.04.

Moja sukienka suuuper! jeszcze parę poprawek i będzie taka jaką sobie wymarzyłam! Panie w salonie są bardzo cierpilwe i wysłuchały każdej mojej uwagi, co bym chciała zmienić,poprawić - nie było dla nich żadnego problemu. A zadanie miały niełatwe - zrobić tak, żeby wyglądała tak samo jak ją widzę w myślach - następna przymiarka 29.04

a jak sie nazywa krawcowa, która szyje? Pani Dorotka? potwierdzam obsługa super

hmmm chyba tak;)

dziewczyny czy wy nje odbieracie swoich sukienek, ja też zamówiłam i czekam na przymiarkę dajcie jakieś opinię bo cały czas myślę o sukni

odebrałam wczoraj sukienke - jestem bardzo zadowolona:) Panie uwzględniły każdą moją poprawkę i zmianę. Sukienka jest piękna. Moge polecic salon w 100 %. Teraz czekam na ten dzień...Pozdrawiam

wstawcie zdjęcia sukienek robionych w/w zakladzie;)

tak ja mam suknie bez kokardy -iz nie podobalo mi sie to ale mila pani sie zgodzila aby dogadac sie nie ma problemów:) .Bardzo Polecam ten salon ja mam przymiarke w 9 sierpnia :)

ja właśnie odebrałam swoją wymarzoną sukienkę jaką sobie zaprojektowałam przy pomocy pani która mi doradziła z salonu w żukowie polecam salon super,obsługa rewelacja pani poświęciła mi naprawdę dużo czasu.Ten salon to strzał w dziesiątkę.

moze jakies nowe opinie/zdjecia?:)

podbijam

postaram się wkleić, może się uda :)

image

Uploaded with ImageShack.us

teraz napewno się uda!

image

to jest sukienka szyta wg mojego pomysłu, muślinowa, halkę z kołem do niej dostałam, ale nie będę zakładać - tak mi się bardziej podoba - jest lekka i zwiewna, czuje się w niej super!!
salon oczywiście polecam!

[URL=http://img340.imageshack.us

moja suknia ślubna będzie do sprzedania po 20 sierpnia!

jeszcze jedno chciałam wkleic, ale pokazuje mi się blokada antyspamowa
:(

choc sukienka nie w moim typie to musze powiedziec ze jest ladna :)

moze jeszcze jakies foto?kilka dziewczyn,ktore tam kupowaly sukienki, jest chyba juz po weselach..

no rzeczywiście bardzo ładna i dobrze uszyta.
może ktoś jeszcze wklei kolejne zdjęcia sukienek z tego salonu?

mam do sprzadania sukienkę z tego salonu rozmiar małe 36, sukienka na kole, ramiączka doczepiane

image

tył
image

image

i jeszcze jedno
image

szczegóły wyślę na meila..zapraszam!

piękne suknie widać, że firma nie oszczędza na klientach, bez porównania polecam ŻUKOWO SUPER PROFESJONALNIE I NAJWAŻNIEJSZE TANIO zjeżdżiłam kilkanaście salonów, ale ten przebił wszystkie.Pani która sprzedaje przywitała mnie uśmiechem od ucha do ucha no i od razu wiedziałam, że tutaj zakupię moją suknię

~silverka, ile płacisz za uszycie takiej sukni i ile to trwa?

dziewczyny jestem z Gdyni jak tam dojechać, nigdy nie byłam w Żukowie,a w tych salonach w Gdyni już byłam i nic nie wybrałam, ale podoba mi się sukienka wstawiona na forum przez jedną dziewczynę z salonu z Żukowa podobno ceny są normalne nie jak w Trójmieście

nie wiem dokładnie w którym miejscu w żukowie jest ten salon ale z gdyni gł do żukowa dojedziesz autobusem Z .

dokladnie.skoro nie znasz zukowa ciezko bedzie mi Ci wytlumaczyc,ale jadac Z z Gdyni sklep bedzie po lewej.wjezdzasz do zukowa, pierwszy przystanek jest bodajze na zadanie (po lewej bedzie widoczny duzy sklep spozywczy), potem Z robi petle w strone pepowa i tam jest jeden przystanek(o ile sie nie myle bo dlugo nie jechalam Z), i kolejny przystanek w zukowie (3) to wysiadasz i po drugiej stronie jest salon:) jest tam kilka sklepow-zauwazysz na pewno.zukowo jest male:) a jak nie to spytaj kogos a na pewno Ci pomoga/powiedza gdzie wyjsc:)

moze jakies nowe foto? ;)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/n-o-w-a-d-o-s-t-a-w-a-n-i-e-w-y-p-o-z-y-c-z-a-j-kup-swoja-suknie-slubna-zobacz-z-d-j-e-c-i-a-ogl1553118.html.
Dobre ceny sukien ślubnych.

może któras ma jakies nowe zdjęcia z tego salonu?;)

ktoś coś jeszcze szyje w Żukowie?

a czy można w Żukowie poprzymierzać jakieś sukienki, czy Pani jest nastawiona tylko na szycie i nic gotowego nie ma?
PS. Najbardziej interesują mnie rozmiary 44/46

pani mam bardzo dużo sukienek do przymiarki i potrafi dobrać do każdej figury no i jest bardzo przemiła

no dobra, jadę jutro...
zobaczymy jak będzie

Ja-Aga bede miec do sprzedania sukienke w takim rozmiarze po pazdzierniku 2010 .. :) chcesz fotki ? :)

super, może akurat..
pewnie że chcę fotki:
boryska81@wp.pl

poszło..;)

zainteresowanie niewielkie, ale piszę:
byłam w sobotę w salonie Claudia w Żukowie na pierwszych w życiu przymiarkach sukni ślubnych i przyznam, że gdybym znalazła tam suknię idealną dla mnie to już nie szukałabym kolejnego salonu.
Pani jest przemiła, dobiera sukienki do figury, doradza..
sukien może i nie jest ogrom , ale można tam uszyć co tylko się zapragnie. także po przymiarkach poglądowych w innych salonach na pewno wrócę tam uszyć swoją wymarzoną.

Dziękuję za opinię Ja-Aga, a powiedz jeszcze jak z cenami tam jest? Taniej niż w Trójmieście? Umawiałaś się szybciej na przymiarkę? Podzielisz się zdjęciami jak już uszyjesz swoją wymarzoną suknię? :)

no niby umawiałam się na przymiarkę, ale na prawdę wyglądało to tak, że zadzwoniłam chyba w środę i zapytałam czy mogę przyjechać w sobotę i tak już zostało. więc w innych salonach te trzy tygodniowe kolejki to są chyba mocno przesadzone i sztucznie stworzone na potrzeby reklamy.
ceny konkurencyjne do trójmiasta, zależy od modelu, ale ok 500 zł taniej na sukni.
oczywiście, że podzielę się zdjęciami..
POLECAM

Witam. Mam do sprzedania piękną unikatową suknię ślubną wyszywaną koronką i perełkami rozmiar 36/38. Po profesjonalnym czyszczeniu! GRATIS BOLERKO BUTY WELON:) Kliknij w link i zobacz zdjęcia!!!!
http://www.cartuz.pl/ogloszenie,20100219194935,suknia_slubna_koronkowa_3638_gratis_welonbolerkobuty.html
Dodam że cena do negocjacji:):)

hop;)
moze nowe opinie i zdjecia?:)

halo moze jakies nowe wiadomosci??

macie moze maila do tego salony?

ja mam wizytowke do tego salonu ale maila tam nie ma. moge Ci podac jedynie nr tel :)

ja dziś byłam w tym salonie i jestem szczescilwa bo myslam ze uptrzyłam sobie sukienke w salonie Farage w Gdyni a tu sie okazuje ze w tym salonie Pani zrobi mi taka sama i nie za 3 tyś a za 1900zł. Salon moze nie posiada wielkiego wyboru( trwaja własnie wyprzedaze starej kolekcji i sukienki sa po tysiac pare złotych ) ale Pani właścicielka jest profesjonalistką w swojej dziedzinie i potrafi wymyśleć idealnie wszystko i wkomponowac cos sie tylko pannie młodej wymarzy nawet jak nie ma takiej gotowe u siebie sukni. Bardzo miła obsługa pelen profesjonalizm i ceny bardzo niskie za tak piękne suknie. POLECAM jedzcie i zobaczcie to nic nie kosztuje dziewczyny. Ja jade w przyszłym tygodniu wplacic piniazki i ustalić szczegoły jak ma suknia wyglądać

moze ktos powie cos nowego?

bardzo proszę o nazwę i numer telefonu to tego salonu w Żukowie, może być na maila. Pozdrawiam

szczerze moge polecic ten salon :) sukienka pieknie uszyta, kazda zmiana ktora sobie zazyczylam zostala od razu naniesiona, mila obsluga..no i nie drogie sukienki (w porownaniu do 3miasta). z tego co wiem-ostatnio nawet byla wyprzedaz sukienek po 1000 zł

ciesze sie ze twoja suknia jest bez zastrzeżeń i jestes szczesliwa. Ja swoja odbieram dopiero w marcu i juz sie nie moge doczekać :)

mysle ze bedziesz zadowolona:) a wybralas jedna z sukien w salonie czy Panie szyły Ci wg własnej koncepcji?:)

ja szyłam sobie na wzór:) sukienka nie odbiega od oryginału a jest ponad połowę tańsza :D wiec warto było;)

a jak ktoś nie ma swojej wymarzonej sukienki to co? przymierzam takie jakie mają czy Panie w sklepie doradzają czy cos?:)

no to najlepiej poprzymierzac:) czesto okazuje sie ze sukienka na wieszaku nie wyglada ladnie a jak sie ubierze to to jest wlasnie "to" :) Pani w sklepie zreszta cos doradzi (jest jedna, druga jest krawcowa-ktora jesttylko na dopasowaniach)

ja pojezdzilam troszke po salonach w Trojmiescie,mierzylam i jak juz wiedzialam jaka chce pojechalam do salonu w Zukowie zamowic:) wytlumaczylam,pokazalam fotki i mam piekna sukienke:)

podajcie mi namiary, adres i numer telefon

Zukowo, ul.Gdyńska 22s, nr tel. 785171078

Ja w sumie to szyje na własny projekt tzn z 3 sukienek chce zrobić jedną :) mamm nadzije ze efekt końcowy bedzie oszałamiający

czytam Wasze opinie i już wiem, że też pójdę do ego salonu uszyć sobie suknię. czy możecie mi powiedzieć ile czasu trwa uszycie sukni?? ile miesięcy przed ślubem w przybliżeniu powinnam się tam wybrać??

Pani w ttym salonie jest elastyczna i pewnie da rade w krotkim czasie uszyc dla ciebie sukienje, Ja zamowialm swoja we wrzesniu a odbieram w marcu ale dlatego bo slub mam w maju i nie chce za wczesnie miec sukni w domu bo moga ulec zmianie moje wymiary :)

mhmm. dziękuję za odpowiedź

Dziewczyny ja właśnie kupiłam piękną sukienkę - wymarzoną i to w przystępnej cenie pomierzyłam kilkanaście modeli i wybrałam ten pierwszy, który przymierzałam.Pani mi właśnie doradziła ten model pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie tej sprzedawczyni budzi podziw ta pani widać, że robi to z pasją i polotem- polecam koleżanki.

jakieś nowe zdjęcia lub informacje na temat w/w salonu?:)

Dziewczyny właśnie kupiłam sukienkę z tego salonu polecam wszystkim, bo obecnie trwa wyprzedaż modeli z 2010r i to od 500zł

hm.. agata czy gdańszczanka... po co ci 2 sukienki..... fe.. brzydka reklama
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej dziewczyny:)
Odwiedziłam ten salon i znalazłam swoją jedyną:)
Miałam upatrzoną sukienkę w wejherowie, a tu okazało się że podobną mam za połę cenę. Poza tym Pani baaardzo otwarta na wszelkie propozycje -zmieniłam połowę sukienki a dalej reagowała z uśmiechem na moje pomysły - doradzała i sama wychodziła z inicjatywą:)'
siuper - polecam
A oczywiście więcej powiem po pierwszej przymiarce:)

NOWA STRONA WŁASNIE SZUKAŁAM I ZNALAZŁAM
http://www.claudia.dfirma.pl

link chyba nie działa:/

Działa

"Sorry, we can't find "http://www.claudia.dfirma.pl/". Please check the spelling of the web address."

U mnie jak nie wpisać to nie działa;/

no to nie wiem - ja klikam tylko na podany link i u mnie wchodzi.

Mi też link działa:)

Strona salonu
http://www.suknie-claudia.pl/

Polecam baaaaardzo serdecznie :)
Pojechałam tak "na odczepnego" i wyszłam z prześliczną sukienką za... 500zł :)
Przemiła pani tam pracuje, nadzwyczaj cierpliwa (mierzyłam każdą sukienkę po 2 razy).

Byłam dziś i wyszłam z umową na suknię ;)

Polecam w 100%, babka przemiła, stwarza świetną atmosferę i najważniejsze niczego nie wciska :)

A ja niestety mam bardzo negatywne odczucia co do tego salonu, babka jest tak namolna , że tragedia, uważa się za profesjonalistkę , a wystarczy jej posłuchac to od razu widać , że zależy jej tylko na kasie i żeby cokolwiek wcisnąć wręcz na siłe, wogóle suknie to pożal się boże i sam salon też . Jak dla mnie jeden wielki kicz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jesteś jedyną osobą która skrytykowała ten salon więc chyba jest z tobą coś nie tak. pewnie jesteś z konkurencji bo innego powodu krytyki nie widzę.

ja również byłam w sobotę i wyszłam z podpisaną umową..
było to moje drugie podejście i tym razem sfinalizowane:)
POZDRAWIAM

A ja polecam salon jak najbardziej, sama szylam tam suknie wedlugo swojego projektu ze zdjecia i wyszla super. poza tym niedrogo i pelen profesjonalizm. Salon jest super i atmosfera. Wlascicielke znam osobiscie wiec polecam nie ma sie czego bac nikt nikogo tam nei oszukal i nie oszuka.

Dziewczyny, a jak wygląda sprawa z wypożyczeniem sukienki? Czy można wypożyczyć tylko egzemplarze dostępne w salonie, czy można uszyć konkretną sukienkę i tylko ją wypożyczyć a niekoniecznie kupić?

Niestety można tylko wypożyczyć te, które mają w kolekcji z dopasowaniem, ewentualnie doszyć ramiączka.

a ja również należę do zadowolonych z tego salonu:) to był pierwszy salon do którego poszłam i na pierwszej wizycie już podpisałam umowę! było bardzo miło i swobodnie! fajna babka, nie wpycha na siłę sukien w których się źle czułam, dobrze doradza... teraz tylko czekam do maja na pierwszą przymiarkę:) i nie mogę się doczekać!! polecam gorąco!

mogę potwierdzić słowa zadowolonej też zamówiłam sukienkę,pani nie wciskała mi wszystkiego tylko doradziła w czym mi będzie najlepiej i jeszcze chwaliła konkuręcję to jest nie spotykane!!!!!!!!!

oo widzę ,że chyba wybiorę się na spacer w sobotę do tego Salonu tylko jak go znajdę :-) jak polecacie dziewczyny

polecam naprawde warto

Czy Wy mówicie o tej samej babce, która mnie obsługiwała? Ciekawe, taka starsza pod czterdziestkę? pewnie ta sama bo mówiła, że jest tam tylko ona ,sory za wyrażenie ale jak dla mnie to okropna baba , zero profesjonalizmu, nachalna jak nie wiem co, wciska te swoje beznadziejne suknie wręcz na siłe , nie potrafi zrozumieć , że nie każdy ma taki kiczowaty gust, zresztą myślę, że ta pani też nieżle miesza w swoim wątku, to co mi się rzucilo w oczy to Saga i Moniiiii to jedno i to samo hihotka i mirusia to też to samo oraz magda i migotka też to samo, widać, że włascicielka się rozkreca pod różnymi nickami na forum.

Kolejna nie zalogowana krytykująca...brrr - rozumiem, akceptuje i doceniam konstruktywną krytykę, ale ta taką nie jest wg mnie..Poza tym znam osobiście np. Sagę (ona osobiście mi polecała ten salon, widziałam jej suknię, byłam na ślubie) więc oskarżenia,że jest ona właścicielką są bez sensu.

to może niezalogowana magda opisze tą panią
ja osobiście miałam sukienkę z tego salonu i naprawdę go polecam!!!

W takim razie ciekawostka- karola, natasza, smerfetka, hanna, dorota, kaśka, paula, sylwia, gdańszczanka, agata- wszystkie pisane z jednego komputera...albo zabrala sie silna grupa, albo Pani właścicielka stara sie mocno wypromowac na forum swoj beznadziejny salon. Jak dla mnie jest to zenujace, troche klasy kobieto, warto pomyslec nad zmiana wizerunku salonu i modeli a nie tracic energie na oglupianie klientow podszywajac sie pod coraz to inne nicki.
P.S. Bylam w tym salonie, kobieta wrecz odpychajaca ze swoja natarczywoscia, a modele chyba z przed kilku sezonow, jakies antyczne wzory, brzydko wykonczone. Zwykla tandeta. Nie polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja kobieto proponuje zapoznać się co to takiego adres IP i ile użytkowników może mieć adres który rozpoczyna się tak samo! Na tym forum nie widać całego adresu. Osoby, o których piszesz mogą mieć tego samego dostawcę internetowego i ich adres rozpoczyna się od tych samych cyfr!
Po licznych pozytywnych komentarzach mogę jedynie stwierdzić, że odstawiasz tutaj jakąś nieuczciwą antyreklamę...

a ja wybrałam suknię zupełnie inną od tych, które wisiały na wieszakach i nikt nie chciał mi wcisnąć kitu. wybrałam jaką chciała i taką będę miała..

Ale się uśmiałam. Może gdybym nie miała sukienki z tego salonu to bym Ci uwierzyła . Pani jest bezproblemowa. Gdy zrobiłam sobie próbną fryzurkę pojechałam do niej po welon i dodatki do włosów a ta miła pani zapakowała mi wszystkie do siatki i zaproponowała żebym podjechała z nimi do mojej fryzjerki i żebyśmy razem wybrały coś fajnego!!!
Niespotykane raczej w salonach??
Mało tego nie wzięła nic w zastaw bo stwierdziła że przecież i tak przyjdę do niej po moją sukienkę.

Chyba ktoś chce tym calym pisaniem zaszkodzić pani Asi.Właścicielka bardzo miła,PROFESJONALISTKA.Pozdrawiam i dziękuje!

Hejka mam zamair sietam wybrać, jak cenowo się przedstawia salon? i czy mają wieksze rozmiary?

dziewczyny mieszkam w Żukowie ,ale jeszcze nie doszłam tam do tego salonu ,ale postaram się tam dotrzeć i sprawdzić jakie ma ta Pani Suknie .... aaaa Jeszcze się NIKT taki nie urodził co by WSZYSTKIM dogodził ....

Ja byłam dzisiaj, jest podobno promocja na dzień kobiet i wszystkie sukienki jutro za 1,8 tys :D
Mi Pani pomogła.
Byłam w nowym salonie ślubnym w Kościerzynie wg mnie to najlepszy salon na świecie na rynku się znajduje, ale za dużo sukienek mi się podobało i razem z Panią z Żukowa stworzyłyśmy z 3 sukienek jedną :D
Jutro podpisuję umowę, żeby mnie promocja nie ominęła ;p
Z całego serca polecam salon w Kościerzynie i Żukowie.

Ja niestety się zawiodłam i nie polecam szycia na miarę w tym salonie a najwyżej tylko zakup gotowych już sukni. Pani obiecała uszyć mi taką sukienkę jak pokazałam jej na zdjęciu ( wzór suknia z salonu Farage ) za kwotę 1900zł. Obiecywała kamienie Sworovskiego, taki sam fason i ogólnie piękną suknie. Wielkie było moje załamanie gdy zobaczyłam co krawcowa mi uszyła....!!!! Sukienka w niczym nie przypominała tej ze zdjęcia jakie jej zostawiłam. Ani jednego kamienia Swarovskiego!, gorset za krótki - do czego Pani sama się przyznała że została źle wzięta miara, materiały z których uszyta była suknia nie układały się tak jak te ze zdjęcia - za co Pani obwinia mnie bo sama takie wybrałam - faktycznie tak było ale skoro widzi zdjęcie i wie jaki jest tam użyty materiał który się w dany sposób układa to po co karze mi wybierać materiał jaki ja osobiście chce. Ja nie jestem krawcową i nie szyje sukni na co dzień wiec nie mam pojęcia o tym co jak się układa...!!! Pani widząc moje niezadowolenie zaproponowała mi dopłatę 300 zł!!! i uszycie sukni z nowych materiałów ( układających się tak jak na zdjęciu) Po paru przepłakanych dniach z powodu wyglądu mojej wymarzone sukni zrezygnowałam z ponownego szycia sukni nie chcąc ponownie ryzykować że znów nie będzie wyglądać tak jak powinna. Pani na spotkaniu stwierdziła ze ona mi takiej samej sukni nie mogła uszyć bo nie posiada francuskich koronek - szkoda że od tego nie zaczęła gdy do niej przyszłam za pierwszym razem bo wtedy mówiła że wszystkie salony korzystają z tych samych hurtowni i z tych samych materiałów!!!! ze o kamieniach Swarovskiego wspominałam ale że w umowie nie sa zapisane wiec dlatego ich na sukni nie ma. Bo dla niej nasza umowa ustna się nie liczy tylko to co zapisane na papierze. Tak wiec obiecanki cacanki....!!! W całej tej sytuacji zaliczka w wysokości około 60% wartości sukni ( co jest bardzo dużo jak na za zaliczkę) przepadła.... Pani stalą się wiec posiadaczka 1000zł +" pięknej" sukni. Przestrzegam wiec wszystkie osoby by dokładnie spisywały umowę z ta Pani oraz zapisywały każdy szczegół który ma być ujęty w sukni. I może nie warto wpłacać aż tak wielkiej zaliczki. W całej tej sytuacji najgorsze jest uczucie które ogania was w momencie kiedy zakładacie na ciebie ta długo oczekiwaną wymarzoną suknie a okazuje się być najbrzydsza jaka do tej pory mierzyłyście. Dla pocieszenia dodam że znajoma kupiła gotową już suknie z tego salonu i jest na całe szczęście zadowolona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To perfidne kłamstwo. W tym salonie wszystkie koronki jakie mają to są francuskie koronki, więc widać, że pani wyżej ewidentnie coś zmyśla...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do tego co pisałam wyżej dodam, że jakiś czas temu byłam w tym salonie. Zamówiłam sukienkę. Dzisiaj byłam na pierwszej przymiarce i jestem bardzo zadowolona. O tym, że obsługa jest przemiła, to nawet nie wspomnę, bo wiedziałam o tym od paru miesięcy, ale dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam efekt pracy i muszę przyznać, że jest super. Do tego świetnie doradzono mi w sprawie fryzury i innych dodatków do sukienki takich jak welon czy bolerko.

no i mam swoją suknię..
właściwie już gotową do odbioru, ale nie odbierałam bo w domu nie mam jej gdzie powiesić, a nie ma problemu żeby wisiała w salonie. Tak więc, wracam po nią 10 maja

czy w tym salonie sa tylko suknie czy buty tez mozna kupic?i czy ktoras z was moze mi polecic jakis salon gdzie bylby w miare szeroki wybor butów?

butów nie mają ale spróbuj na Gildzie

Mam do sprzedania suknię z tego salonu.
rozmiar 42-44
kontakt na maila: agnieszka930@vp.pl

Jestem po pierwszej przymiarce - na razie wszystko oki ale czekam na kolejną jak juz wszystkie moje poprawki będą - ah nie mogę sie doczekać:)

Ja 3.08 mam odebranie sukni. Na ostatniej przymiarce była rewelacja ! Napisze jak odbiorę jaki jest efekt końcowy :) pozdr

podbijam- jakies nowe opinie??

ja dzisiaj byłam podpisać umowę i jak najbardziej mogę polecić zakład. dziewczyny do jutro jest zniżka 15 % więc korzystajcie. jak dla mnie oryginał a szyta w zakładzie żadna różnica. po co płacić za markę...a ceny bardzo konkurencyjne. Pani powiedziała ze będzie tak długo poprawiać aż będę zadowolona, więc czego chcieć więcej...

Witam serdecznie.
Mam do sprzedania suknię szytą na miarę w tym salonie.
Rozmiar 44-46 z możliwością regulacji.
Zainteresowanym prześlę zdjęcia na maila, proszę pisać: boryska81@wp.pl
Pozdrawiam

mógłby mi ktoś powiedzieć czy salon się gdzieś przeniósł? jak tak to gdzie?

czy ten salon tam jeszcze jest?

Salon został zamknięty.

nigdzie go juz nie znajde? ;/

A może ktoś ma namiary na ta krawcowa co szyla w tym salonie?