Lidka - opinia (1) Polecam! Znam salon bardzo dobrze. Nie wyobrażam sobie zmienić miejsce :)... Lidka Izka - opinia (1) Jestem pozytywnie zaskoczona! Moje brwi nigdy wcześniej nie wyglądały tak... Izka Nie polecam (1) Nie polecam. Pedicure hybrydowy rozpłynął się na dużym palcu po kilku... Emi
Polecam! (1) Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na zabieg falami radiowymi właśnie... Nina ODRADZAM. (1) Brak odpowiedzialności za źle wykonany zabieg. Brak kontaktu ze strony osoby... Agnieszka Polecam! (1) Cieszę się, że to właśnie do Salonu Gabriel przyszłam w celu odżywienia mojej... Jolanta Nie polecam, wręcz odradzam !!! (1) Witam, Chciałambym wyrazić swoją negatywną opinię za wykonaną usługę, a... Agata Również polecam! (1) Mikrodermabrazja - zabieg nr 1 wykonany od A do Z... Ewa Polecam! (1) Polecam, bo wiedzą jak zaskoczyć klienta. Makijaż permanentny w wykonaniu... Anna Wrócę z pewnością! (1) Jedyny tak świetny laser w Pruszczu. Nie ma lepszego salonu kosmetycznego :)... Karina Mega! (1) Efekt rewelacja! Przyznam, że obawiałam się makijażu permanentnego, bo... Zuzanna Mazurczyk Polecam! (1) W tym salonie urody przekłuwałam uszka mojej córuni. Bezpieczny zabieg a... Aniela Makijaż permanentny (1) Żałuję,że nie mogę zamieścić tu zdjęcia aby wszystkim pokazać jak wygląda... Niezadowolona Oxybrazja (1) Jest to jedyny gabinet w mieście w którym wykonuje się ten zabieg i to na tak... Ewka makijaż (1) Tam robią najlepszy moim zdaniem. Koleżanka mi poleciła ten salon. I bardzo... lenna salon urody (1) Polecam ten salon. Korzystam często z różnych zabiegów. Zwłaszcza zabieg... Jninka Polecam ten salon (1) Tak jak w nagłówku, chciałabym polecić ten salon za poszczególne cechy, które... Karbowska Salon urody (1) Korzystam z zabiegów mezoterapii igłowej w tym salonie kosmetycznym. Jestem... Lena