nigdy tam nie wrócę (1) byłam tam tylko raz na myciu i prostowaniu włosów, wydawałoby sie proste... mmm Nigdy więcej! (2) Wykupiłam na groupon 2 zabiegi oczyszczające. Błędnie myślałam, że mogą z... Jagi Stała klientka (1) Pani Halinka to zna się na rzeczy, jak boli to znaczy że działa;) a jak ktoś... Serdecznie polecam
uwaga (1) Odradzam usługi kosmetyczne, korzystałem z usługi oczyszczania twarzy.... DiP Oczyszczanie twarzy!!! - koszmar (1) Nie polecam oczyszczania twarzy! skorzystałam z usługi ponieważ znalzłam... antoska166 Justine - opinia (1) Bylam w tym salonie duzo razy, zawsze bardzo mila atmosfera, obsluga... Justine NIE POLECAM (1) tak jak piszą poprzedniczki: oczyszczanie twarzy jest nieprofesjonalne,... MK POLECAM dla trudnej skóry (1) Faktycznie wszystko co piszecie to prawda - nie jest zbyt miło jeśli chodzi o... Pryszczata Koszmarne oczyszczanie twarzy. (3) Oczyszczanie twarzy. Tragedia! Nie wierzę, że usługi takiej jakości mogą być... Vanora Nie polecam (1) Osoby, które polecają te usługi kosmetyczne chyba nigdy nie były w PRAWDZIWYM... Mp3 POLECAM! (1) Od lat mam problemy ze skora.Nikt sobie nie radzil z tymi moimi... Magda POLECAM!! (1) miłe panie, super kosmetyki kupiłam szampon i jestem bardzo zadowolona... anita polecam salonik fryzjerski Ewa w sopocie (1) Bardzo polecam ten salon, miła obsługa i profesjonalizm Może ceny nie są... Katarzyna Przestrzegam!!! (1) Oczyszczanie twarzy - masakra - mam strupy na twarzy i jestem w szoku, że... maciejka ;) (2) Jestem na urlopie w Sopocie i żeby poprawić sobie humor poszłam w... Karolina Fachowa Obsługa (1) Mieszkam w Gdańsku, ale do fryzjera przyjeżdzam tylko do salonu Pani Ewy.Jest... Klientka warto.... (1) Pani Ewa ma wiele pomysłów i bardzo dobrze dobiera fryzury do twarzy... Elżbieta34 Uwielbiam to głaskanie (1) Kocham to głaskanie Po pracy zawsze ide do salonu na strzyzenie:) Młode... Arkadiusz tragedia (1) zdecydowanie odradzam wizytę w tym salonie. przychodząc do salonu miałam... rozczarowana