Naprawdę warto!!! (1) Gorąco polecam Instytut Urody. Obsługa profesjinalna, naprawdę można sie... Lidia Godny polecenia (1) Odpowiednie miejsce dla tych, którzy chcą zadbać o swój wygląd i... Anna Lewkowska Polecam..bardzo (1) Zwykle nie mam zaufania do fryzjerów i typ ciecia wybieram sama...i choć... Aga
Fachowo miło i tanio (1) Fachowiść ,fachowość i jeszcze raz fachowość poza tym miło, tanio i szybko Aa super:) (1) bardzo polecam, naprawde, bylam tam 1 raz i na pewno wroce :) a panie... zoska Warto zajrzeć (1) Bardzo miła obsługa naprawdę polecam. Wystrój robi wrażenie i przyciąga oko.... Stworek Relaks i dobre efekty (1) Super zabieg na oczy i masaż twarzy - bardzo relaksujący, a po zabiegu... m4 Gorąco polecam (1) Pierwsze co rzuca się w oczy to piękny wystrój. Fachowa obsluga,... Aneta polecam ! (1) bywam u Pani Alicji regularnie, polecam ze względu na dobrą jakość usług i... Kasia w nowym porcie nie ma sobie rownyh (1) polecam michal JESTEM BARDZO ZADOWOLONA (1) Zarówno z zabiegu jak i obsługi. Zabieg nieco bolesny, zwłaszcza bikini ale... Kasia super!! (1) zdecydowalam sie na serie zabiego wyszczuplajacych i musze przyznac ze... Karolina nie polecam (1) jak na tak nieprofesjonalna usługe to cena 70 zł za french na formie jest... karolina ... - opinia (1) Nikt nie robi paznokci lepiej niż Pani Małgosia. REWELACJA !!! ... Gosia (1) Polacem , zdecydowalam sie na serie zabiegów mikrodermabrazji + sonoforeza... Gosia Polecam Studio Izyda (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, wysoki standard i duży wybór... Zbyszek Polecam!!!! (1) Bardzo fajnie, że w końcu jest taki salon w Rumi.Obsługa miła, ceny ok, a... karla555 Polecam Wszystkim Salon La Femme - Naprawdę Warto! (1) Odwiedziłem Salon La Famme i nie żałuje swojej decyzji dotyczącej wyboru... Patryk Polecam wszystkim serdecznie!! (1) Naj naj naj naj.. wszystko naj:)) salonik bardzo przyjemny i przyjazny dla... kajka Lidka - opinia (1) Świetna obsługa, najlepsze zabiegi kosmetyczne a wszystko w przyjaznej... Lidka