Kasia - ocena (1) Ogromna wiedza, sympatycznie i miło :) efekt końcowy super. Polecam :) Kasia A. - ocena (2) Bardzo profesjonalne miejsce. Czuć, że pani wykonująca zabiegi ma ogromną... A. Joanna - ocena (2) Zabiegi kosmetyczne są cudowne, w tym gabinecie, w którym byłam klimat jest... Joanna
Łukasz - ocena (2) Piękny lokal. Czysto, elegancko i estetycznie. Bardzo profesjonalna obsługa z... Łukasz Kasia - ocena (2) Bardzo sympatyczna obsługa! Pani Dominika posiada ogromną wiedzę i przede... Kasia Marti - ocena (2) Dzisiaj powiększałam usta u pani Dominiki i jestem zachwycona, nie tylko... Marti Marysia - ocena (2) Miła obsługa , pomocne Panie , wszystko ok Marysia Janina - ocena (2) Dostałam od męża na urodziny voucher na rytuał queen i szczerze powiem ze... Janina Remigiusz - ocena (2) Super klimat . Jestem bardzo zadowolony z konsultacji oraz usługi którą... Remigiusz kasia.doroz@o2.pl - ocena (2) Bardzo polecam panią Dominikę Bezbolesne ostrzykiwanie, dobra ręka do... kasia.doroz@o2.pl Łukasz - ocena (2) Bardzo miła oraz profesjonalna obsługa. Można poczuć się bezpiecznie podczas... Łukasz Wiktor - ocena (2) Warto umówić się na konsultacje aby Pani Dominika ułożyła plan działania.... Wiktor Katarzyna W. - ocena (1) Polecam bardzo. Miałam robione usta permanentne i jestem bardzo zadowolona :) Katarzyna W. asiaszam - ocena (1) Cudowny relaks i przepiękne miejsce, oczarowujące naturalnością, w której... asiaszam Ja - ocena (1) U mnie sprawa zakończy się w sądzie , zapłaciłam 7500 za zabiegi botoks ,... Ja Aneta - ocena (1) Miejsce, do którego regularnie wracam, profesjonalne i zwyczajnie ciepłe,... Aneta Anna - ocena (1) Zdecydowanie odradzam laminacje brwi w tym salonie. Ta dziewczyna pojęcia nie... Anna Marta - ocena (2) Wspaniałe, piękne miejsce, bardzo profesjonalna obsługa! Zabieg doskonaly, a... Marta Katarzyna - ocena (1) Zabiegi wykonywane z dużą starannością i profesjonalnie, klienla otrzymuje... Katarzyna :) - ocena (1) Właścicielka ma ogromną wiedzę. Atmosfera cudowna. :)