Edyta - ocena (1) Zdecydowanie polecam to miejsce. Wiele lat chodzę do Baloli i wracam... Edyta Paweł - ocena (1) Profesjonalna obsługa . Paweł Ewelina - ocena (1) Jestem wdzięczna Pani Wiktorii za piękny makijaz permanentny brwi. Jestem... Ewelina
Asia - ocena (1) Bardzo polecam Panią Wiole, koloryzacja i strzyżenie zrobiona perfekcyjnie !!... Asia Edyta - ocena (1) Swietny salon fryzjerski. Pani Ela ma wielki talent do lokow. Nie spieszy... Edyta Iza - ocena (1) Bardzo polecam ten salon! Przemiła obsługa i bardzo fajna luźna atmosfera.... Iza Anna - ocena (1) Jestem bardzo z zabiegów w gabinecie. Pani Marlena to doskonały fachowiec. W... Anna Amanda - ocena (1) Balola w Sopocie to prawdziwy salon profesjonalistów! Świetna obsługa,... Amanda Krystyna - ocena (1) Gorąco polecam salon Estetica, którego klientką jestem od wielu lat. Masaże... Krystyna Agnieszka - ocena (1) Makijaż permanentny wykonany bardzo profesjonalnie efekt jest delikatny,... Agnieszka Julia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z terapii trądzikowej, z której skorzystałam w tym... Julia Anna - ocena (1) Wykonałam makijaż permanentny ust u Pani Sylwii - piękny subtelny efekt -... Anna Hania - ocena (1) Polecam Panią Kasię - jestem stała klientką od lat - zawsze wychodzę zadbana... Hania Halina - ocena (1) Perfekcyjny manicure od lat. Profesjonalnie, czysto i z dbałością o detale.... Halina Roksana - ocena (1) Profesjonalnie ,efekt szybko widoczny (RF i mikro z preparatami -oddzielne... Roksana Anna - ocena (1) Bardzo miła pani Jana, bardzo wyrozumiała, szybko robi i ładnie Anna M - ocena (1) Uważam, że to godny polecenia salon, Pani Justyna poprawiła bardzo stan skóry... M Martyna - ocena (1) Mega przyjemna atmosfera, a same rzęsy utrzymują się długo! Dziewczyny super... Martyna laura - ocena (2) bardzo profesjonalnie. super atmosfera! polecam serdecznie. jestem zachwycona... laura Wioletta - ocena (2) Serdecznie polecam salon Babiana w Trójmieście, a szczególnie wizytę u Pani... Wioletta