Maria Budzińska - ocena (1) Bardzo miło obsługa. Manicurzystka Anastazja wykonuje swoją pracę solidnie i... Maria Budzińska Grzegorz G - ocena (1) Wziąłem masaż z floatingiem i jestem naprawdę zadowolony. Pierwszy raz... Grzegorz G Anna - ocena (1) Polecam! Dokładność, Profesjonalizm, Szybkość to atuty tego salonu Anna
Julia - ocena (2) Najlepszy salon w Gdańsku! Pani Dominika ma ogromną wiedzę na temat zabiegów... Julia Andrzej - ocena (2) Pełen profesjonalizm!!! Andrzej Gosia - ocena (1) Super, profesjonalnie! Gosia Piotr - ocena (2) Najlepszy salon kosmetyczny w jakim byłem. Pełen profesjonalizm, bardzo miła... Piotr Kasia - ocena (2) Ogromna wiedza, sympatycznie i miło :) efekt końcowy super. Polecam :) Kasia Ola - ocena (2) Miło przyjemnie czysto, wrócę na kolejny zabieg Ola Ewelina - ocena (2) 11/10 ! Gorąco polecam, pełen profesjonalizm, przemiła obsługa. Aż chce się... Ewelina Ola - ocena (2) Pełen profesjonalizm , piękny i estetyczny gabinet , a Panią Dominikę polecam... Ola Gabriela - ocena (2) Polecam, z całego serca .Clinnc Beauty Dominica Manco.Zabiegi zostały... Gabriela Darielka - ocena (2) Pełen profesjonalizm, nowoczesny gabinet, bardzo mila atmosfera, Dominika... Darielka Beti02 - ocena (2) Jak gdzieś robić usta to tylko u Pani Dominiki! Pełen profesjonalizm nic nie... Beti02 Ewa - ocena (1) U doktor Hanny byłam trzykrotnie, korzystając z różnych zabiegów wypełniaczy... Ewa Diana - ocena (3) Niestety, moja ostatnia wizyta w salonie Angels była bardzo rozczarowująca.... Diana Krysia - ocena (1) Anetka najlepsza, makijaże permanentne są piękne! Krysia Jarek - ocena (1) Doświadczenie i profesjonalizm, zrozumienie i empatia - to wszystko u Pani... Jarek Paulina - ocena (1) W ramach realizacji vouchera wybrałam się na masaż rozluźniający do Pana... Paulina A. - ocena (2) Bardzo profesjonalne miejsce. Czuć, że pani wykonująca zabiegi ma ogromną... A.