AK - ocena (1) Polecam studio urody Flair w Gdańsku! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera i... AK Emi - ocena (1) Użytkowałam opcję floatingu. Niezwykłe doświadczenie sensoryczne, naprawdę... Emi Natalia - ocena (1) Z całego serca polecam Sun And Beauty Make Up Artist Milena Brzozowska... Natalia
Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona, super zabiegi, profesjonalizm, bardzo sympatyczne... Kasia Lena - ocena (1) Bardzo polecam Flair Beauty Studio. Salon jest estetyczny, zadbany i ma... Lena Vik - ocena (1) Cudowne miejsce na mapie Trójmiasta. Dziewczyny są nie tylko profesjonalne,... Vik BR - ocena (1) Szczerze polecam Flair Beauty Studio! Pełen profesjonalizm, przemiła... BR Margot - ocena (1) MARIS to cudowne miesjce! Korzystam z oferty dość regularnie. A ostatnio... Margot Piotr - ocena (1) Rewelacja, Magda postawiła mnie na nogi Dziękuję Piotr Iza K - ocena (1) Z całego serca polecam ten gabinet! Na rynku jest mnóstwo kosmetyczek i... Iza K JACEK - ocena (1) wspani ludzie! mega profeska!!! ceny średnie ,ale w cenie cudowna kawa... JACEK Hanna - ocena (1) Polecam Panią Asię zawsze szybko i profesjonalnie Hanna Ben - ocena (1) Pani Gosia najlepsza fryzjerka. Ben Małgosia - ocena (1) Pani Ola cierpliwie i dokładnie wykonała zabieg. Cały czas czułam się... Małgosia Karolina - ocena (1) Polecam depilację laserową! Zmagałam się z stanami zapalnymi skóry z powodu... Karolina J.J - ocena (2) Długo zmagałam się z wypadaniem włosów i dopiero tam trafiłam na osoby, które... J.J Julia - ocena (2) Gorąco polecam ten gabinet trychologiczny! Od progu czuć ciepłą,... Julia Julianna - ocena (2) Do salonu Babiana chodzę już od roku i muszę przyznać, że moja skóra nigdy... Julianna Sławek - ocena (2) Konsultacja trychologiczna przeprowadzona bardzo profesjonalnie wszystko... Sławek mery - ocena (1) tragiczna obsługa, źle wykonany zabieg mery