Janek - ocena (1) Salon tętni życiem- dbanie o każdy szczegół już przed wejściem wita nas... Janek Ania - ocena (1) Zabieg HIFU miałam pierwszy raz i jestem pod ogromnym wrażeniem! Pani Asia... Ania Anna - ocena (1) Wspaniałe i piękne miejsce, pozytywna energia i przede wszystkim fachowość !... Anna
Kasia - ocena (1) Polecam .Manicure u pani Sary. Kasia Ada - ocena (1) Polecam koloryzacje u Pani Tatiany. Stala klientka. Ada Pola - ocena (1) Jestem zadowolona z henny pudrowej wykonanej w Salonie Mademoiselle. Pięknie... Pola Hania - ocena (1) Bardzo dobre strzyżenie i udana koloryzacja. Hania Agnieszka - ocena (1) Bardzo polecam Panią Sylwię, która od lat wykonuje makijaż permanentny w... Agnieszka Magda - ocena (1) Polecam koloryzacje blond u Pani Tatiany. Naturalny, świetlisty efekt. Zawsze... Magda Asia - ocena (1) Profesjonalnie, przyjemnie, idealny efekt. Polecam. Asia Asia - ocena (1) Synek zachwycony. Super samochód dla dzieci, super cięcie :) Asia Magda - ocena (1) Profesjonalnie i dokładnie wykonany pedicure. Polecam! Magda Ola - ocena (1) Wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm Ola Justyna Szakoła - ocena (1) Profesjonalnie, bardzo dokładnie i jednocześnie elegancko i naturalnie.... Justyna Szakoła Ros - ocena (1) Najlepsza kosmetyczka w Gdańsku! Ros Adrianna Szlendak - ocena (1) Miła atmosfera, usta piękne z naturalnym efektem. Adrianna Szlendak Marcin - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście ,miła atmosfera,super efekt Marcin Grażyna - ocena (1) Profesjonalizm,doskonałe podejście do klienta Grażyna Marta - ocena (1) Cudowna kobieta. Do Pani Adrianny chodzę prawie 3 lata Mistrzyni igły ️ Marta BASIA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu na twarz w tym salonie! Atmosfera była... BASIA