Joanna Matuszyńska - ocena (1) Moje rzęsy po laminacji wyglądają cudownie, zabieg warty swojej ceny, Pani... Joanna Matuszyńska Lucy - ocena (1) Byłam jakiś czas temu na pedicure, zrobiony nie starannie. Lucy Jolka - ocena (1) Tragiczny manicure hybrydowy. Jolka
Agnieszka - ocena (1) Polecam Estetycznie! Efekty oszczyszczania wodorowego widoczne, twarz zrobiła... Agnieszka Kasia - ocena (1) Pani Paulina jest najlepszym Kosmetologiem na świecie... zabiegi w jej... Kasia Szymon - ocena (1) Byłem już kilka razy na oczyszczeniu wodorowym i za każdym razem jestem... Szymon Emilka - ocena (1) porażka, nie polecam mobilnych usług Pani Katarzyny Grzybowskiej. brak... Emilka Paweł - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Świetne sprzęty, ogromna wiedza i przemiła atmosfera :)... Paweł Kamila - ocena (1) Profesjonalizm na każdym kroku, od samego wejścia zostałam miło przyjęta i... Kamila Justyna - ocena (1) Gorąco polecam! Wspaniała atmosfera już od samego wejścia. Jestem bardzo... Justyna Paulina - ocena (1) Od kilku miesięcy chodzę tu regularnie na zabiegi. Stan mojej cery znacząco... Paulina Natalia - ocena (1) Panie kosmetolożki bardzo pomocne i widać, że wiedzą co robią :) Zabiegi są... Natalia Michał - ocena (1) Witam byłem u pani Natali na oczyszczaniu twarzy , bardzo miła obsługa i... Michał Katarzyna - ocena (1) Praca p.Natalii przy brwiach permanentnych to prawdziwe mistrzostwo! Każdy... Katarzyna Marek - ocena (1) Od dłuższego czasu zmagałem się z problemami skórnymi i trądzikiem. Panie z... Marek Asia - ocena (2) Serdecznie polecam ten salon każdej osobie, która szuka profesjonalnej... Asia Jolanta - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z p.Natali,bardzo profesjonalne podejście ,byłam... Jolanta Lucyna - ocena (2) Robiłam brwi u Natali polecam z całego serca. Fachowa obsługa. Wszystko... Lucyna Czarek - ocena (1) Wykonałem w salonie serię zabiegów modelowania sylwetki. Początkowo na... Czarek Ewa - ocena (1) Zrobiłam makijaż permanentny u Pani Niny i jestem zachwycona efektem. Brwi są... Ewa