Justyna - ocena (1) Polecam z całego serca, najlepsza z najlepszych Pani Adrianna, pełen... Justyna Filip - ocena (1) Profesjonalizm ,najlepsza obsługa i super jakość .Polecam serdecznie . Filip Agnieszka - ocena (1) Byłam na przedłużaniu rzęs w filii we Wrzeszczu, obsługa świetna, miła i... Agnieszka
Dawid R - ocena (1) Odwiedziłem to miejsce w poszukiwaniu relaksu po intensywnym tygodniu pracy i... Dawid R Daria - ocena (1) Usługi wykonywane przez Panią Agatę są naprawdę na wysokim poziomie. Cała... Daria Michalina - ocena (1) Bardzo polecam pedicure w tym salonie! Zabieg wykonany z ogromną starannością... Michalina Klara - ocena (1) Jestem zachwycona efektem przedłużania rzęs! Wyglądają pięknie, naturalnie i... Klara Maria - ocena (1) Bardzo polecam manicure hybrydowy! Paznokcie są perfekcyjnie wykonane, a... Maria Majka - ocena (1) Polecam to miejsce z całego serducha. Cudowna ciepła kobieta. Efekt rzęs I... Majka Joanna - ocena (1) Nie polecam, przyszłam na umówioną wizytę, a nikogo nie było!!! To jest... Joanna Julka - ocena (1) Bardzo polecam salon kosmetyczny. Zwłaszcza masaże u Pani Sylwii! Kobido... Julka Kasia B. - ocena (1) "Magiczny kącik"p.Anna to najlepsza kosmetyczka w Trójmieście. Jestem... Kasia B. Julia - ocena (1) Po serii zabiegów depilacji laserowej jestem niezwykle zadowolona z efektów.... Julia Julia - ocena (1) Po serii zabiegów depilacji laserowej jestem niezwykle zadowolona z efektów.... Julia Basia - ocena (1) Profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta na najwyższym poziomie.... Basia Maja - ocena (1) Profesjonalna obsługa, indywidualne podejście do klienta oraz przyjazna... Maja Joanna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług, które oferuje Pani Agnieszka. Każda wizyta... Joanna Rob - ocena (1) Polecam. Super miejsce. Rob Grażyna - ocena (1) Serdecznie piolecam ️️ Grażyna Filip Sz. - ocena (1) Byłem niedawno na strzyżeniu i jak zwykle wszystko super! Zdecydowanie... Filip Sz.