Agnieszka - ocena (1) Makijaż permanentny wykonany bardzo profesjonalnie efekt jest delikatny,... Agnieszka Julia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z terapii trądzikowej, z której skorzystałam w tym... Julia Anna - ocena (1) Wykonałam makijaż permanentny ust u Pani Sylwii - piękny subtelny efekt -... Anna
Hania - ocena (1) Polecam Panią Kasię - jestem stała klientką od lat - zawsze wychodzę zadbana... Hania Halina - ocena (1) Perfekcyjny manicure od lat. Profesjonalnie, czysto i z dbałością o detale.... Halina Roksana - ocena (1) Profesjonalnie ,efekt szybko widoczny (RF i mikro z preparatami -oddzielne... Roksana Anna - ocena (1) Bardzo miła pani Jana, bardzo wyrozumiała, szybko robi i ładnie Anna M - ocena (1) Uważam, że to godny polecenia salon, Pani Justyna poprawiła bardzo stan skóry... M Martyna - ocena (1) Mega przyjemna atmosfera, a same rzęsy utrzymują się długo! Dziewczyny super... Martyna laura - ocena (2) bardzo profesjonalnie. super atmosfera! polecam serdecznie. jestem zachwycona... laura Wioletta - ocena (2) Serdecznie polecam salon Babiana w Trójmieście, a szczególnie wizytę u Pani... Wioletta Nadia - ocena (2) Polecam ! Jestem bardzo zadowolona Nadia Magda Wojak - ocena (1) Polecam bardzo mocno. Od wejścia czuć,ciepła atmosferę. Salon jest czysty i... Magda Wojak Weronika D - ocena (1) Piękne rzęsy i cudowna obsługa ! Weronika D Marika - ocena (1) Rzęski u Klaudii to cudo , zawsze będę zadowolona i chętnie wracała co... Marika Kaja - ocena (1) Świetny salon, profesjonalna obsługa. Zawsze wychodzę zadowolona z rzes.... Kaja Jagoda Klinkosz - ocena (1) Polecam całym serduszkiem ! Jagoda Klinkosz Kinga - ocena (1) Super salon. Jestem bardzo zadowolona Kinga Ola - ocena (1) Cudowny naturalny efekt Brwi ️ Ola Klaudia - ocena (1) Profesjonalizm i cudowna atmosfera. Polecam każdemu! ️ Klaudia