Grażyna - ocena (1) Profesjonalizm,doskonałe podejście do klienta Grażyna Marta - ocena (1) Cudowna kobieta. Do Pani Adrianny chodzę prawie 3 lata Mistrzyni igły ️ Marta BASIA - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu na twarz w tym salonie! Atmosfera była... BASIA
Marcelina - ocena (1) Gorąco polecam Panią Nataszę! Doskonale zrozumiała, jaki efekt chciałabym... Marcelina Barbara - ocena (1) Gabinet Magiczny Kącik jest uroczym miejscem; jestem jego klientką od wielu... Barbara Patrycja - ocena (1) Polecam.Pani Adrianna ma ogromną wiedzę i wyczucie estetyki.Podkreśliła moją... Patrycja Zadowolona - ocena (1) Wspaniałe miejsce, profesjonalnie wykonana usługa. Polecam z całego serca. Zadowolona Alina - ocena (1) Rytuał jest czekoladowy, jest po prostu super. Pan Andrian deliktowy,... Alina Przemek - ocena (1) Polecam zabiegi kosmetyczne u Pani Ani Również dla panów, moja twarz po... Przemek Bogumiła - ocena (1) Gorąco polecam! Bogumiła Wiesia - ocena (1) Korzystam z tego Salonu kosmetycznego gdyż spełnia moje oczekiwania .Polecam Wiesia Robert - ocena (1) Salon bardzo przyjemny. Wręcz obowiązkowa pozycja na mapie Trójmiasta.... Robert Aleksandra - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i miło. Aleksandra Iwona - ocena (1) Korzystam z usług pani Adrianny od paru lat jestem wierną i stałą klientką,... Iwona Victoria P - ocena (1) Wizyta przerosła moje oczekiwania. Piękne wnętrza, w których od wejścia... Victoria P Agnieszka - ocena (1) Przepiękna praca bez efekty przerysowania, pani Ada to profesjonalistka! Agnieszka Emi - ocena (1) Pani Ada jest bardzo profesjonalna i w pełni jej ufam. Od kilku lat... Emi Kamila - ocena (1) Profesjonalizm pierwsza klasa. Kamila Malgorzata R. - ocena (1) Absolutnie wyjątkowe miejsce!Już od pierwszej wizyty czuć pełne... Malgorzata R. Anatolii - ocena (1) Super salon kosmetyczny !!! Super profesjonalnie wykonywane zabiegi !!! P.... Anatolii