Edyta - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam ten salon kosmetyczny! Od pierwszej wizyty... Edyta Joanna - ocena (1) Miałam tam zabieg na twarz Gify, zabieb przeprowadzała mi pani Laura,... Joanna Denis - ocena (1) Pani laura to najlepsza masarzystka Denis
Laura - ocena (1) Świetne miejsce, pełen profesjonalizm i relaks Laura Maryna Tulij - ocena (1) Regularnie korzystam z usług salonu . Zawsze przyjazna atmosfera , duży wybór... Maryna Tulij Kasia - ocena (1) Wspaniałe wyczucie estetyki, profesjonalizm i bardzo przyjazna, swobodna... Kasia Julia - ocena (1) Super rzeski, polecam Julia Aleksandra - ocena (1) Na laminację brwi do Pani Emilki trafiłam z polecenia i teraz sama polecam... Aleksandra Konstancja K. - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Emilię. Wykonywała mi lifting rzęs i efekt jest... Konstancja K. Zuzia - ocena (1) Pani Emilia to jest po prostu jakaś czarodziejka! Moje brwi po laminacji u... Zuzia Wiktoria - ocena (1) Serdecznie polecam wizytę u Pani Emilki! Laminacja brwi z farbką i regulacją... Wiktoria Paula - ocena (1) To była cudowna wizyta. Jestem zachwycona efektem i klimatem który panuje w... Paula Szonka - ocena (1) Świetny salon kosmetyczny! Ceny super, a efekty jeszcze lepsze. Wyszłam... Szonka Kacper Pichlacz - ocena (1) Profesjonalna obsługa Kacper Pichlacz Klitka records - ocena (1) super miejsce polecam na wypad z swoja druga polowka :) Klitka records Żaneta - ocena (1) Profesjonalizm, dbałość o szczegóły, uczucie relaksu i komfortu. Miejsce w... Żaneta Patrycja - ocena (1) Polecam usługi kosmetyczne i masaże relaksujące. Patrycja Aleksandra - ocena (1) Pakiet spa dla dwojga był trafionym prezentem od męża, personel bardzo... Aleksandra C3C - ocena (1) Miło profesjonalnie, piękny salon. C3C Ewelina - ocena (1) Wykonywałam zabieg Hifu w tym salonie i jestem bardzo zadowolna z efektu Ewelina