Tadeusz Kurek - ocena (1) Zmiana wysokości abonamentu+dodatkowa usługa -prąd-, obsługa przez panią... Tadeusz Kurek Michał - ocena (1) Pani nie jest zorientowana w usługach Internetu stacjonarnego oferowanego... Michał Magda - ocena (1) Jestem zauroczona podejściem, wyczuciem i obyciem z klientem. Do salonu... Magda
Krzysztof - ocena (1) Profesjonalna obsługa sprzedawca kompetentny .Dzięki. Krzysztof Kasia - ocena (1) Bardzo miła i zaangażowana obsługa. Serdecznie polecam. Szybko rozwiązują... Kasia Wiesław - ocena (1) szybka , profesjonalna obsługa Wiesław Barbara - ocena (1) Ocena najwyższa przynajmniej w dwóch kategoriach: merytoryczna - kompetencja,... Barbara Barbara Boros - ocena (1) Ocena najwyższa przynajmniej w dwóch kategoriach: merytoryczna - kompetencja,... Barbara Boros Marzena - ocena (1) Pan Przemek bardzo pomocny i miły sprzedawca Marzena Jarek J. - ocena (1) Niestety, przykro to pisać. Bardzo niekulturalny pan serwisant. Odradzam kontakt Jarek J. E. M. Wocial - ocena (1) Profesjonalna, uprzejma, życzliwa. To właśnie p. Marika. E. M. Wocial I.Żukowska - ocena (1) Bardzo kompetentny i pomocny Pan wszystko dokładnie wyjaśnił jestem bardzo... I.Żukowska Tomasz - ocena (1) Obsługa jest niezwykle pomocna i profesjonalna, a wszystkie sprawy załatwiane... Tomasz Zofia - ocena (1) Bardzo polecam ten Punkt. Pracownicy życzliwy i bardzo pomocni. Zofia Tomasz - ocena (1) Zawsze szybko, solidnie i przystępnie cenowo. Tomasz Katarzyna Sikorska - ocena (1) Sprawa załatwiona dopiero w tym Salonie. Jestem zachwycona podejściem i... Katarzyna Sikorska Karolina - ocena (1) Bardzo pomocni, dwa razy uratowali mi telefon, za pierwszym to była... Karolina Anna - ocena (1) Profesjonalnie, sympatycznie i przystępnie cenowo. Panowie działają od lat i... Anna Zibi - ocena (1) Polecam. Szybko sprawnie i cześci jak oryginalne ;-) Zibi Radosław - ocena (1) Miła obsługa przez Pana Radosława załatwiona reklamacja bardzo szybko i... Radosław