Samodzielna księgowość

Czy jest prosty program księgowy który pomoże mi prowadzić księgowość mojej firmy samodzielnie? Oczywiście w razie problemów potrzebuję wsparcia online?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takich programów jest mnóstwo a ty przede wszystkim sprawdź ile każdy z nich kosztuje a na początek sprawdź czy to jest to co szukasz bo zazwyczaj jest okres próbny bezpłatny.

Wystarczy poszukać na google i masz programów od cholery. Każdy zazwyczaj jest darmowy przez pierwsze 30 dni żeby go wypróbować i podjąć decyzję.

Osobiście korzystam z KPiR firmy Varico. Prosty, intuicyjny program, który świetnie spisuje się do prowadzenia podatkowej księgi przychodów i rozchodów czy ewidencji ryczałtowej. Dodatkowo w razie problemów (jak ostatnio związku z e-Sprawozdaniami) dysponuje miłymi serwisantami, którzy bardzo sprawnie rozwiązują problemy, a jeśli to nie problem techniczny, firma ma potężną bazę FAq na swojej stronie oraz filmiki instruktażowe, które ułatwiają korzystanie z programu.

Inne tematy z forum

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

Jaki stolik kawowy (6 odpowiedzi)

Jaki stolik kawowy pasuje do narożnika i małego nowoczesnego wnętrza:-)proszę o focie

Wyposażenie restauracji (66 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...