pysznie i ciakawie (1) tu zjesz najlepszą pizzę w okolicy, a i inne dania są oryginalne i bardzo... Ola Wymieńcie albo przeszkolcie obsługę ;) (2) Byliśmy na otwarciu San Marino w nowej lokalizacji. Straszny chaos dało się... Ola Smacznie ,ale... (2) Podczas pierwszego zamówienia pizzeria zrobiła na mnie spore wrażenie. Fajnie... kamazik
Godna polecenia! (1) Godna polecenia restauracja. Urocze wnętrze i klimat. Jedzenie... super!... Weronika Gorąco polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić restauracje San Marino, Pizza przepyszna,... Agnieszka Nie polecam (1) Propomocja promocja ale czas oczekiwania na pizze ponad 2.5 godziny (!)... anonim Paweł - opinia (1) Zamówiłem drugi raz i ostatni. Za pierwszym razem pizza dobra, chociaż miałem... Paweł Wszystko super, ale mało sosów (2) Knajpy w środku nie oceniam, bo byłem raz przez 2 min (było ładnie). Pizza... Mikołaj (...) (1) Przechodząc obok pizzeri zagadałem z ludźmi co tam pracują bo wszyscy na... BARTI gdzie kucharz, który był na początku (4) jest ok, a było rewelacyjnie. Może ktoś wie gdzie jest kucharz, który był na... ja Jedzenie przepyszne, ale... (1) Wraz z mężem po raz drugi zamówiliśmy pizzę w tej pizzerii i jak zwykle była... Anja Polecam (1) JEDZENIE JEST NAPRAWDE PRZEPYSZNE... O WIELE BARDZIEJ MI SMAKUJE NIZ NA SAMYM... PIOTR Było pysznie - ale nic nie trwa wiecznie (6) Pizzeria nowo otwarta - wiadomo, trzeba było wypróbować. Pierwsze kilka razy... zdegustowany Nie polecam (2) Wole bistro...Bynajmniej nie muszę czekać 55 minut na danie. Ta pizzeria nie... Gość Jedyna pizza w 3miescie gdzie nie zaluja sera mozarella (1) Znajomy namowil mnie na pizze i nie zaluje ,ciasto chrupiace z super... Marek polecam! (1) W tej pizzerii/restauracyjce można zjeść pyszne dania obiadowe, podane... A. NIE POLECAM!! (1) byłem wczoraj w restauracji, dziewczyna która mnie obsługiwała była... Manuel Pierwszy raz (1) Witam,dziś pierwszy raz zamówiłam coś w tej restauracji. Przy telefonie była... Gosia Wyszukane włoskie potrawy (1) Nie jestem w stanie w pełni wyrazić opinii o restauracji, ponieważ... Adam Mój nr 1 na Dąbrowie (1) Przepyszna pizza w lekko włoskim stylu. Świetne dodatki i duży wybór... Cleo