Nieudany obiad (1) Mieliśmy ochotę zjeść coś dobrego.Zamówiliśmy Sałatę Bacalao,miała być ze... Krystyna Taka mała uwaga (1) Jestem waszym wiernym klientem i dlatego piszę tę opinię i wiem też, że ją... Paweł Cieple popoludnie, piekne slonce, gwarny klimat, boskie jedzenie i super Paolo!!! (3) Zacheceni pozytywna relacja od znajomych, postanowilismy po dlugiej przerwie,... Gosia i Michal
ZGODNIE Z MOTTEM PRZEWODNIM (2) WŁOSKA ENKLAWA NA GDYŃSKIM OSIEDLU - JEMY REGULARNIE W SAN MARINO A W TYM... MATEO to nie restauracja a osiedlowa pizzeria (2) obsługa-do wymiany, dwie rozczochrane pannice, jedna w brudnym fartuchu, na... pierwszy i ostatni raz Jestem niezadowolona (1) Dosłownie skończyliśmy nasz posiłek. Zamówienie odbierałam osobiście dlatego... Anna Maliszewska Pizza najlepsza w Trójmieście (1) Gorąco polecam szczególnie pizzę z restauracji San Marino. Z innych dań... Filippo Pysznie i przyjemnie (1) Po pierwszej wizycie w restauracji San Marino mogę z czystym sercem polecić... Malwina ... (1) w dużym skrócie: - zamówiłem pizzę Frutti Di Mare z podwójnymi składnikami,... Tomasz Kisielewicz najsmaczniejsze jedzenie w trojmiescie ! (2) San Marino to moja ulubiona restauracja w Trojmiescie. Pizza, ktora jadlam w... Gosia Przyciągająco zachęcające (1) Jedzenie w tej Restauracji jest dla Każdego. I dla osób, które mają... Ania Fajowe miejsce (1) Naprawdę fajne miejsce w którym dobrze zjesz- smacznie i nie drogo a przy... piotr Jakość produktów godna najwyższej pochwały! (1) Restauracja idzie w najlepszym z możliwych kierunków. Karmi i edukuje ludność... Frunia PYYYCHA... (1) Tak dobrej pizzy nie robią w promieniu wielu kilometrów.Autorzy-krytycy z... Marcin TRAGEDIA (1) Wystarczy jedno słowo by opisać tę "restaurację" TRAGEDIA !!!!!!!!! Iza NIE POLECAM !!!! PIZZA Z DOSTAWA DO DOMU TRAGEDIA! (1) PIZZA WYGLĄDAŁA TAK JAKBY KTOŚ JĄ NORMALNIE ZWRÓCIŁ, PRZYKLEJONA DO... Natalia Wyłącznie dla Koneserów (2) Witam Jestem stałym bywalcem tej restauracji. Postanowiłem poczytać co... AmatorPomaranczy polecam (1) Moja opinia będzie oparta tylko na moich odczuciach. Byłem w tej restauracji... Zenon NIE POLECAM! (1) W restauracji byłam 2 razy, raz zamówiłam pizzę do domu. Pizza była bardzo... Magda Nie polecam (1) Postanowiłam spróbować czegoś z menu nowo otwartej knajpki. Z zewnątrz... Zdegustowana