Sancho

Kursy przygotowujące do egzaminów

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 16/2

olala - opinia (1) Uważam że pan Marcin bardzo profesjonalnie przygotowuje do egzaminów,... olala polecam! (1) profesjonalna i miła atmosfera, no i przede wszytkim ogromna wiedza... oliwka Absolutnie polecam !!!! (1) Prowadzący to świetny i wyrozumiały korepetytor. Tłumaczy w prosty i... Ania
Serdecznie polecam (1) Uczęszczałam na zajęcia u Sancho przez cały semestr regularnie. Chodziło się... roundabout Sancho dzięki !!! (1) Polecam kurs z organy Sancho, bo dzięki niemu bardzo dużo się nauczyłem i... WIKA Polecam!!! (1) Jestem absolutnie zadowolona!! Gdyby nie te zajęcia, podejście do organy i... Monia bylo warto! (1) Zalem chemie organiczna poraz pierwszy od 3lat! Tak sie nauczylem na pisemny... Krystian Kurs z chemii organicznej (1) Przez 2 lata chemia organiczna była czarną magią. Sancho na swoim kursie... pepe Polecam baardzo!! (1) Do korepetytora zgłosiłam się z ogromnymi zaległościami z przedmiotu.... studentka PG po prostu superkorepetytor, polecam! (1) wszystkie koła zaliczone, przeskoczyłem pisemny egzamin i poszedłem od razu... dzidu Semiramida - opinia (1) Polecam absolutnie każdemu. Przez dwa lata nie mogłam zdać organy, aż w końcu... Semiramida 100% zadowolenia (1) Bardzo dobre podejście do studenta, szeroka wiedza przekazywana w prosty i... Agnieszka