Sancho

Kursy przygotowujące do egzaminów

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 16/2

Sylwia - opinia (1) Korepetytor ma ogromną wiedzę, świetnie tłumaczy, jest dobrze zorganizowany i... Sylwia Najlepsze korepetycje z chemii organicznej ! (1) Pan Marcin pomagał mi w nauce do chemii organicznej. Dzięki korepetycją udało... MM Bardzo dobre korepetycje! (1) Pan Marcin prowadzi zajęcia w sposób dostosowany do ucznia, ma dużą wiedzę,... han-cek
Najlepsze kursy w trójmieście (1) Zajęcia prowadzone są w bardzo przyjaznej atmosferze, Marcin robi wszystko... Jim Najlepsze kursy na studiach (1) Sancho pomagał mi w nauce do chemii organicznej, MBSów i biostereochemii.... Ania Super korepetycje z MBS! (1) Korepetycje pozwoliły mi opanować potrzebną wiedzę w takim stopniu, w jakim... Gosia polecam!!! (1) na początku biostereochemia wydawała się dla mnie czarną magią, a po kilku... Kasia 10/10. Nieprzystępny materiał pan Sancho wytłumaczył w bardzo prosty sposób. Dziękuję! (1) 10/10. Nieprzystępny materiał pan Sancho wytłumaczył w bardzo prosty sposób.... Katx POLECAM !!! (1) Marcin pomagał mi z chemią organiczną na studiach. Dzięki niemu po ciężkich... Emilia Na luzie i skutecznie! (1) Rewelacyjnie przygotowanie w zakresie chemii na studiach medycznych.... Anna Profesjonalnie i skutecznie :) (1) Chemia sprawiała mi od zawsze spore trudności. Na korepetycjach materiał z... Joanna Pełen profesjonalizm (1) korepetycje są prowadzone w bardzo fajny sposób. Nie było zagadnienia którego... klopsik Jestem bardzo zadowolona z sposobu nauczania (1) Jestem bardzo zadowolona z sposobu nauczania. Mimo dużych trudności z chemią... Sandra Wspaniały człowiek na swoim miejscu! (1) Do Pana Marcina trawiłam dwa lata temu. Dzięki niemu bez problemu dostałam... Ania Flis Polecam, warto:) (1) Do "Sancha" zapisałam się na kurs z chemii organicznej- genialnie... Aśka Polecam! (1) Byłam w zeszłym roku na kursie przygotowującym do matury. Po 7 latach zerowej... K. Zbawienny kurs! :D (1) Na kurs Sancho natknęłam się w googlach. I to była najlepsza decyzja. W ciągu... Ola Gorąco polecam ;) (1) Uczęszczałam na korepetycje indywidualne ze względu na trudności z... Ania zdecydowanie polecam (1) Do p. Marcina trafiłam z polecenia koleżanek na kurs z MBS-ów. Od razu... Gosia gorąco polecam!!! (1) Precyzja, dokładność skuteczność i profesjonalizm!!!! szóstka z plusem :) Karola