ppj - opinia (2) Byłam dziś po raz kolejny i jestem zawiedziona. W 4-gwiazdkowym hotelu... ppj Czystość saun (1) Bardzo fajne miejsce. Ocena ogólna 4 ale powinna być dwója! Sauny niestety... Grzegorz Darek - opinia (2) Miłe, estetyczne kameralne miejsce. Jedynym zastrzeżeniem jest łaźnia parowa... Darek
apogeum odprężenia :) (1) najlepszy masaż klasyczny jaki miałam. polecam Panią Justynę JR ma plusy i minusy (1) Dziś korzystałam z tego miejsca po raz pierwszy. Z pewnością mogę... wildfemale miejsce do którego warto powrócić (1) Jest takich miejsc naprawde mało gdzie można znalezć miła obsługę, wysoką... Bardzo zadowolona w 100 % polecam (1) kolejne babskie popołudnie w 100 % spełnione - pełen relaks, czas tylko dla... Magda masaż relaksacyjny - polecam ! (1) po codziennej bieganinie polecam wszystkim pół godzinny masaż relaksacyjny !... jagoda bardzo miło (1) byłem już kolejny raz w łaźni parowej. obsługa przemiła. naprawdę trudno się... staszek miło, kameralnie, przyjemnie (1) wybrałem się dzisiaj z przyjacielem do sauny. przywitała nas miła i... michal/multisport Olcia1212 - opinia (1) Nie polecam!!!! Olcia1212 POLECAM (1) Wczoraj byłam na peelingu ciała, chciałabym podziękować Pani wykonującej... Agnieszka Tomek - opinia (1) Goraco polecem zabiegi w tym SPA, w szczególności masaze. Bardzo miła... Tomek POLECAM (2) Witam, przypadkiem trafilem do SAND SPA w hotelu SCANDIC Gdańsk, skorzystalem... Krzysztof