Aga - ocena (2) Niestety straciłam 100 zł, może na szczęście tylko 100. Miałam kontakt z tą... Aga Gabriela Stańczyk - ocena (1) Dziękuję Jaśminko za Video i konsulting Astrologiczny,bardzo doświadczona... Gabriela Stańczyk Pełna pasji Dobra Duszyczka (1) Bardzo Miła Dobra Duszyczka☺ Dziękuję Ci Sandro za skrzydła, Dziękuję za... Krzyś
Sprawdzalność (1) Jestem ciekawa czy te wróżby sie sprawdzają? Ktoś był? Pamela Wspaniała Kobieta (1) Pani Sandra pomaga i wspiera mnie od roku. Kiedy stoję przed trudną decyzją,... Hanna Magdalena (1) Do Sandry chodzę systematycznie od września. Pojawiłam się w stanie... Magdalena Arkadia (1) Pani Sandra - ... Mogłabym pisać godzinami . Sprawdzalność to 100% Mądrość ,... Antonina Wróżka (1) Miła kobieta,opowiada bajki,które się nie sprawdzają As Bardzo pozytywne doradztwo,dużo informacji. (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak profesjonalnym i rzeczowym podejściem.Sama... Elwira Bardzo dobry specjalista (1) Sandra jest świetną wróżką i numerologiem. Bardzo wiele widziała z kart... Magda Gorąco polecam!!! (1) Pani Sandra posiada bardzo dużą wiedzę ezoteryczną jak i psychologiczną.... Agata ODMIENIONY KONRAD (1) Pani Sandra to prawdziwy skarb, dzięki umiejętnościom jakie posiada pomogła... KONRAD Oddana Basia (2) Pani Sandro, kolejny raz pragnę podziękować, postawiła mnie Pani na nogi,... Basia SPRAWDZA SIĘ!!! (2) Dziękuję za spotkanie Pani Sandro,po pół roku muszę przyznać,że większość... Krystian 100% zadowolenia! (1) Z Panią Sandrą spotkałam się ponad miesiąc temu. Dziś nadszedł czas na... Malinna Bardzo dobra profesjonalistka (1) Krótko i na temat: Polecam. Ogromna wiedza i intuicja, brak wciskania kitu o... Bożena Bardzo mi pomogła... (1) Byłam u Sandry pierwszy raz. Jestem pod wrażeniem tego co usłyszałam. Bardzo... Marzena Rozmowa Skype (1) Tym razem rozmowa przez Skype - nie powiem, wygodniejsze i bardziej swobodne.... wiola Pełna sprawdzalność (1) Jestem pod wrażeniem! Boska!!! Wszystko się sprawdziło, dlatego byłam jeszcze... Fabiola Konsultacja telefoniczna (1) Kiedy dowiedziałama się, że Wróżka Sandra nie przyjmuje już osobiscie... Malwina