Mama małej pacjentki - ocena (1) Świetny ortopeda. Podejście do dzieci na medal. Mama małej pacjentki Aga - ocena (1) Przyjazny personel. Pacjent nie czuje się jak intruz. Rejestracja wszystko... Aga Krystyna - ocena (1) Mega pozytywne zaskoczenie. Sprawy, które kiedyś odkładałem w nieskończoność,... Krystyna
Magdda - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa od A do Z. Panie w rejestracji są pomocne i... Magdda Hanna - ocena (1) Dobre miejsce aby się diagnozować. Czuć profesjonalizm i szczególną opiekę.... Hanna J - ocena (1) Polecam specjalistów Sanitas. Miałem przyjemność poznać kilku. Rejestracja... J Daria - ocena (1) Wspaniała atmosfera panuje w tym Centrum! Widać, że pracują tam sami... Daria Barbara Borkowska - ocena (1) Polecam panią dr,Annę Korczak-Michałowską,konkretna,rzeczowa ,wszystko... Barbara Borkowska Ola - ocena (1) Korzystam z opieki lekarza POZ i zdarzało mi się korzystać z konsultacji... Ola Pacjent - ocena (1) Nie polecam. Przed wizytą trzeba upewnić się ile dokładnie kosztuje wizyta.... Pacjent A. - ocena (1) Nie polecam!!!Niestety umawiając się na Vito do lekarza POZ trzeba czekać... A.