Aldona - ocena (1) Centrum Sanitas to miejsce, które pozytywnie zaskakuje już od pierwszego... Aldona MP - ocena (1) polecam. Placówka dysponuje doświadczonym specjalistą. MP AP - ocena (1) polecam przychodnie. Pracują tu rewelacyjni lekarze. AP
IP - ocena (1) Polecam dr Tomasza Bartoszewskiego. Szuka przyczyny i sposobu na powrót do... IP Jadzka - ocena (1) Rejestracja w placówce działa całkiem sprawnie, choć w godzinach szczytu... Jadzka H.O. - ocena (1) Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i zaangażowanie, zabieg przebiegł sprawnie i... H.O. Pacjent - ocena (1) Bardzo pozytywnie oceniam funkcjonowanie rejestracji oraz pracę pielęgniarek... Pacjent Basia - ocena (1) Polecam klinikę, specjalistów i pozdrawiam przemiłe panie w rejestracji Basia K. - ocena (1) Polecam pana doktora Piotra Romańskiego, lekarz kompetentny i przesympatyczny :) K. Pacjentka - ocena (1) Cudowna pani doktor Kasia, polecam z całego serca!! Pacjentka Dar EK - ocena (1) dr Romański to super lekarz! Jestem zachwycona podejściem i leczeniem. Dar EK jola - ocena (1) Byłam z dzieckiem u doktora, ma dobre podejście do dzieci i ogromną wiedzę... jola kk - ocena (1) Polecam! Bede wracac kk Hanna - ocena (1) Zdecydowanie polecam placówkę każdemu, kto szuka rzetelnej i profesjonalnej... Hanna darek - ocena (1) Byłem na medycynie, wszystko sprawnie poszło darek Darek - ocena (1) Jestem pacjentem NFZ u lekarza rodzinnego dr Niekrasz-Kłopotowskiej, trzeba... Darek Dorota - ocena (1) Placówka zasługuje na najwyższą ocenę, od samego początku można poczuć... Dorota Milena - ocena (1) Byłam na wizycie u dr Śliwińskiego, naprawdę świetny lekarz, nie z przypadku.... Milena AJ - ocena (1) Polecam ortopedę. Pomógł z problemem. Dziękuję dr Bartoszewskiemu i... AJ FG - ocena (1) Polecam placówkę. Rejestracja pomocna, wskazuje kierunek leczenia.... FG