opinia (1) pyszne jedzenie, świetnie koncerty, relaks z dala od starego oleju i frytek!... Andy Żenada! (1) Ładny lokal, fajny klimat, jednak pierwsze wrażenie popsuły mi dwie rzeczy:... adaho milo i smacznie (1) bardzo przyjemny klimat. bez zbednego halasu jak w wiekszosci lokali. co... katarzyna
Smacznie (1) Bardzo smacznie i fajnie przyrządzone. Porcje do syta :) Fajnie że pomidory... Karol Rewelacja ! (1) Doczekałem się !!! W końcu nie kebab,pizza lub frytki ociekające olejem.... Łukasz doskonałe , zaskakujące jedzenie (1) Zaproszony przez moich znajomych na podobno "słynne już " w Trójmieście... Paweł super super super! (1) 1. Super smaczne jedzonko w przystępnych cenach. 2. Klimat i fajni ludzie,... Michał z IO Ale jedzonko!!!!! (1) Właśnie wczoraj odwiedziłem Santa Fe Burrito w Jelitkowie. Jest pierwsza w... Piotrek Szok (1) Dzis pierwszy raz zamowilam jedzenie od Panstwa....i jestem w szoku, bo jest... Agata wyjątkowe miejsce szczególnie zimą (1) doskonała kuchnia z oryginalnymi przyprawami w przystępnych cenach, imprezy,... Monika fantastyczne jedzenie (1) extra jedzenie, miła obsługa Vodkos to jets to ! (1) super sprawa, super alternatywa dla tych wszytskich smażalni przy plaży. Dla... msz bomba:) (1) Polecam i tyle:) Jedzonko super!!! Wystrój ok:) Jeśli ktoś lubi ten rodzaj... A. PYCHA!:D (1) Informuje wszystkich wegetarian! Santa Fe oferuje najlepsze burrito... zachwycony głodomor :D brakujące ogniwo wakacyjne :) (1) podoba mi się to, że wreszcie pojawiła się knajpa z dobrą i normalną muzyką,... m&m's Meksykańska kuchnia w dobrym wydaniu ! (1) Pyszne burrito, przystepne ceny, swojski klimat, swietna lokalizacja. isiunia WOW!! (1) Najlepsza knajpa w Jelitkowie i jedna z lepszych w trojmiescie. Super klimat,... mRÓWA Suuuperlandia (1) ...fajny klimat ,super zabawa...świetne miejsce na spotkanie ze znajomymi!!! Pacior Polecam !!! (1) Największym atutem tej nowej knajpki jest oryginalne meksykańskie jedzenie.... Hania