SPODZIEWAŁEM SIE CZEGOŚ LEPSZEGO (1) glodny jak wilk zamówiłem razem ze znajoma na dowóz jedzenie z SANTA FE,... TOMASZ Polecam (1) Fajne, klimatyczne miejsce z przepysznymi zupami (inne potrawy też są niczego... KJ Zróżnicowana jakość (1) Zupa z chilli rewelacyjna. Na pewno na nią jeszcze wrócę. Niestety dalej już... Michał
pyszności! (1) Spróbujcie koniecznie lodów! Są nieziemsko pyszne i wprost nie można się od... Nina Fajne miejsce (1) Urządzałam tam urodziny dla rodziny i była bardzo sympatycznie. Bardzo dobre... Alina przeprowadzka do Gdynii wyszła na plus (1) Jak na razie po dwóch wizytach: + smak burrito i quesadili powala na kolana... ramjac Oryginalna (1) Oryginalnosc polega na specyficznym klimacie. Bywamy czesto. czasem nawet nie... zbychu genialna kuchnia+wyjątkowy klimat i atmosfera to jest to! (1) czytam poniższe opinie i wydaje mi się, że ktoś chyba pomylił miejsca! jestem... M. TOTALNA POMYŁKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wybraliśmy się dzisiaj z mężem do "restauracji" Santa Fe Burrito. Zacznę od... zawiedziony jednorazowy klient ! ! ! MEKSYKAŃSKI HAMBURGER - NOWY KRÓL JEST W MIEŚCIE ! ! ! (3) Po spróbowaniu wesji podanej w SantaFe, inni sprzedwcy hamburgerów powinni... Lubek Ale SUPER ! (1) Ale Super nie spodziewałam się, że w takim miejscu mogę zjeść najlepsze... Kati Słabo.... (1) Uwielbiam kuchnie meksykańską... jadałem ją w usa przez 4 lata itd. bardzo... picero Jedyne porządne burrito w 3mieście (1) Witam, jestem stałą klientką i za każdym razem jestem zadowolona. Uwielbiam... Dzanka :-( (1) W zeszłym roku w sezonie były super miłe kelnerki, obsługa.. w tym roku panie... mak polecam wszystkim, którzy lubia półprodukty z biedronki podgrzane w mikrofali ! (3) Cieszą pozytywne opinie dodawane przez właścicieli, niestety nijak się one... marcin tragedia (1) Jednym słowem określam wszystko - jakość jedzenia i obsługę. Kucharz i... klient Jakość i smak (1) Jedzenie bardzo pyszne, naprawdę czuć że nie oszczędzają na produktach -... Domino VIVA MEXICO (1) Bardzo polecam, fantastyczna zupa kukurydziana i cała reszta również powala,... monkola rewelacja!!! (1) Prawdziwe,doskonałe,niepowtarzalne!!! Inny świat rzeczywistości...POLECAMY!!! Marek Barski smacznie i przyjemnie;) (1) Jestem stałą klientką i nigdy się nie nacięłam. Potrawy są świeże i smaczne,... A.