Irmina - opinia (1) Polecam salon p. Agnieszki. Jako kosmetolog trafnie zdiagnozowała problemy... Irmina polecam (1) Polecam gabinet Sanus Per Agnes. Pełen profesjonalizm, świetna... daria sa - opinia (1) Jestem stałą klientką Pani Agnieszki. Regularnie korzystan z róznych... sa
Polecam (1) Polecam z czystym sumieniem salon kosmetyczny Sanus per Agnes. Pani Agnieszka... Iwona Polecam (1) Koleżanka poleciła mi ten salon, ja również polecam. Pani Agnieszka bardzo... Anna Jabłońska Rewelacja!!! (1) Po kilku nieudanych wizytach i seriach zabiegów w innych salonach w końcu... ryjek Beata Madejska - opinia (1) świetny kontakt z klientem, profesjonalnie wykonana usługa i przemiła... Beata Madejska Rewelacyjny salon kosmetyczny. (1) Polecam serdecznie salon kosmetyczny Sanus per Agnes oraz Panią Agnieszkę... didi Wspaniałe miejsce i obsługa! (1) Byłam pierwszy raz w Gabinecie Sanus Per Agnes i korzystałam z pakietu usług.... Alicja polecam serdecznie (1) Fachowa, profesjonalna i kompleksowa obsługa.Indywidualne podejście do... Ewa MEGA ZADOWLONY Klient :) :) :) (1) Z czystym sumieniem poleciłem znajomym mogę również polecic też i wam ten... Tomek