Polecam z calego serca (1) Problem z calego serca ! Sara poradzila sobie z moimi brwiami znakomicie... Lidia Brwi permanetne (1) Pani Sara bardzo cierpliwie i profesjonalnie przygotowała mnie do makijażu... Małgosia ;) (1) Sara oddana jest swojej pasji, do tego jest przesympatyczną osobą. Jest po... Magda
Brwi idealne! (1) To mój drugi makijaż permanentny brwi i muszę przyznać, że byłam bardzo... Marta Rewelacja!!! (1) Nie byłam przekonana do końca do makijażu permanentnego brwi, jednak po... Beata Profesjonalizm (1) Makijaż permanentny brwi wykonany bardzo dokładnie, przygotowania i rysunek... Beata Fantastycznie! (1) Zdecydowanie polecam :-) Profesjonalizm, wysoka kultura osobista i wspaniałe... Dagna Rewelacja!!! (1) Z całą odpowiedzialnością polecam usługi u Sary :) Jestem mega zadowolona i z... Monika Makijaż pernamentny ust (1) Zdecydowałam się na makijaż permanentny ust 3D u Pani Sary i jestem bardzo... SANDRA Makijaż permanentny brwi (1) Byłam u p. Sary na makijażu brwi. Bardzo długo zbierałam się do decyzji o... Marlena