REWELACJA! (1) Uwielbiam to miejsce:) mogłabym tu jeść codziennie! Super klimat, jedzenie... Zadowolona :) najpierw zachwyt a potem rozczarowanie! (2) Pisze po raz drugi bo dziwnym trafem moja pierwsza opinia nie dość pozytywna... ola Pysznieeeee... i płacisz ile chcesz :) (2) Tak to nie bywałe!! Prawda ??? można smacznie się najeść i zapłacić tyle ile... Agnieszka
polecam!! (1) witam. odwiedzialam to miejsce z narzeczonym za namowa kolezanki,... Anna Kabacińska Bez rewelacji! (1) Spodziewałam się po tym lokalu czegoś więcej.. natomiast było zupełnie... Ewa Naprawdę warto (1) Jakość potraw bardzo dobra, smak wyśmienity, obsługa bez zarzutu. Jedyny mały... D. Tak nie wiele potrzeba żeby było dobrze (1) Stwierdzam, że projekt bardzo odważny zwłaszcza biorąc pod uwagę Polską i... Karol.S Agnieszka - opinia (1) Pałacisz ile chcesz za to co zjadłeś :) Tak, to prawda to nie żarty... Agnieszka Pysznie spędzona niedziela ... (1) Chcąc sprawdzić kulinarne specjały włoskiej kuchni postanowiliśmy wybrać się... italiano Moja opinia (1) Moim zdaniem najlepsza restauracja Włoska w Gdyni. każda potrawa to... Rafał wpąsio (1) weszliśmy tam ostatnio jak byliśmy ze znajomymi na spacerze w gdyni. Trochę... Maja P. sześć (1) Po prostu "sześć" jestem pod wrażeniem. Intrygująca obsługa, bardzo ciekawe... Hilda moje wrażenia (1) jedzenie +6 obsługa +6 itd. Aż dziw bierze, że takie miejsce tak późno... Marzena S. nareszcie konkretne miejsce w gdyni!!! (1) Znajomi zaprosili mnie do restauracji, mowiac ,ze jest to kuchnia wloska... mimi25 Bezbłędni szaleńcy (1) Polecam każdemu kto lubi dobre jedzenie w dodatku włoskie a co do szaleństwa... Janek.B