Sayuri Sushi

Sushi

Gdańsk, Franciszka Rakoczego 9

Michał - ocena (1) Nie będę wiele się rozpisywał...Najlepsze sushi jakie jadłem. Z Gdyni Obłuża... Michał Monika - ocena (1) Naprawdę bardzo smaczne sushi i mają kartę na każdą porę roku, ceny normalne Monika Marcin - ocena (1) sushi najwyższej próby, smaczne, nowoczesne, fajny lokal, a cena zaj**ista Marcin
Sąsiadka - ocena (1) Jedzenie przepyszne i fantastyczna obsługa. Sąsiadka buczo - ocena (1) najlepsze i stosunkowo tanie! Bardzo mila obsluga, krotki czas oczekiwania.... buczo Gosia - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze sushi ! Gosia Andzia - ocena (1) Najlepsze sushi, jakie próbowałam Andzia Pedro - ocena (1) Dziewczyna zadowolona sushi boskie! Wieczór zrobiony elegancko dzięki Sayuri... Pedro Juliaxxx - ocena (1) Bardzo dobre sushi Juliaxxx Julia123321 - ocena (1) Bardzo smaczne sushi Julia123321 kornel - ocena (1) super smacznie bardzo kornel Agnieszka - ocena (1) Świetna restauracja. Świeże, dobrej jakości produkty, rozsądne ceny,... Agnieszka Marcin - ocena (1) Najlepsze sushi w Gdańsku, jak ktoś nie wierzy to wystarczy przyjść i się... Marcin Tomek J - ocena (1) Nie ma nudy, najbardziej kreatywne sushi jakie jadłem. Wrócę Tomek J Anna - ocena (1) Trochę szalone, ale smaczne i starannie zrobione sushi. W okolicy trudno... Anna Santo luca - ocena (1) Pyszne jak zawsze.Najlepsze sushi jakie jadłem a jestem sushi testerem.Co do... Santo luca Maciek - ocena (1) Suoer zawsze szybko i świeżo Maciek Ilona - ocena (1) Pysznie, miło i szybko :) Ilona Magdalena Skrzydlińska- Stawierej - ocena (1) Pyszna świeża sałatka . Przyjemna atmosfera w lokalu , pan kelner bardzo... Magdalena Skrzydlińska- Stawiere igor b - opinia (1) Świetne rolki ze świeżą rybą za rozsądne pieniądze, pyszna zupa miso (10... igor b