Scena Teatralna NOT

Teatry

Gdańsk, Rajska 6

kobieta - ocena (1) Wróciliśmy właśnie ze spektaklu ( dzisiaj, sobota 30.11.2024r. godz. 20 w... kobieta Piotr - ocena (1) Szczerze polecam Piotr Jarosław - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jestem 100% usatysfakcjonowany. Byłem... Jarosław
Arek - opinia (1) Rewelacyjna sala i wspaniały repertuar! Arek Kris - opinia (1) Nie oceniam repertuaru bo pewnie każdy znajdzie coś dla siebie ale komfort... Kris Aleksandra - opinia (1) 24.08.2022 - Kabaret Hrabi - mistrzostwo. Niestety sala NOT tragiczna, przy... Aleksandra Alina - opinia (1) "1" za rażący brak odpowiedzialności organizatorów w czasie pandemii i... Alina Iwona - opinia (1) Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem :) Piękne przedstawienie :) Brawooo :) Iwona Kuma - opinia (1) Bardzo mi się podobało, polecam, wnętrze klimatyczne, sztuka ekstra. Kuma Hildegarda - opinia (1) Głęboka komuna. Do tych warunków to bilety po byku drogie. Hildegarda Nigdy więcej!!!!!!!!!!! (3) Ceny biletów - z kosmosu. Sala jak z lat 70-tych, siedzenia wąskie, twarde,... Ewa N. Mariola - opinia (1) Niewygodne, zniszczone siedzenia chyba z lat 70-80-tych, ciasno ustawione. W... Mariola Krółewna śnieżka (1) Strona z repertuarem powinna być zmieniona , 02.06.2013 spektakl jest... Zawiedzina Brawo ! (1) Byliśmy z żoną na kabarecie Ani Mru Mru, na Bałtroczyku, a ostatnio na... konserwatysta Fajny Teatr (1) Byłam w Teatrze Kontakt na Ani Mru Mru, chłopaki jak zwykle dali czadu.... Zuza Warszawskie spektakle w Gdańsku (1) Nareszcie mogę zobaczyć te "niedostępne" spektakle w moim mieście bez... Klaudia Super !!!!!! (1) Wrażenie bardzo pozytywne,jestem zachwycona !!! Super Scena w samym centrum z... Ewka Dobra alternatywa (1) Chyba byłam w innym teatrze niż pan wypowiadający się wcześniej, bo mam... zadowolona Skandal (1) Wysoka cena za skandaliczne warunki. To nie dopuszczalne aby na spektaklu... niezadowolony