Helena - ocena (1) Schabowy raz .Byłam z mężem tydzień temu.Był tłok ale jedzenie smaczne... Helena Aneta - ocena (1) Dobrze, wygodnie, smacznie, nie najdrożej. Aneta Ania - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, duże porcje. Czekadełko świeżutki chlebek + smalec.... Ania
ad - ocena (1) niedzielny obiad. rezerwacja 3 godzinki wcześniej. dania podane stosunkowo... ad Anna - opinia (1) Może być jak ktoś głodny to zje i nie będzie narzekał że kotlet za mało... Anna sopot - opinia (1) kiedyś po rewolucjach było ok, duże porcje ceny umiarkowane, ale raz się... sopot Bogusia - opinia (1) Wstąpiliśmy na dobry obiad .......Zamówiony żurek okazał się zbyt... Bogusia Wieszczi - opinia (1) Domowa atmosfera, miła obsługa i duże porcje. Po posiłku warto zwiedzić... Wieszczi . - opinia (1) Beznadzieja, obiad zimny, kotlet schabowy twardy, nie polecam szkoda czasu i... . Wojtas Cameleon - opinia (1) Jeżdżę z rodziną kilka razy w roku polecam wszystkim znajomym. Dania na... Wojtas Cameleon odradzam (1) Witam, byłam tu zachęcona reklama Magdy Gesler. Nie dajcie się zwieść. Szkoda... głodna Gessler to za mało (4) Przejeżdzając obok wstąpiliśmy na obiad zaciekawieni wielkimi chorągwiami... MM nie polecam (1) Byłam drugi raz z rodziną na obiedzie 05-01-2014 i niestety się zawiodłam,... sopocianka