nie polecam (3) kupilem u nich auto i tak z klucza robiłem serwisy. do pewnego momentu........ Łukasz ... (1) Nie polecam salon ma jedyne słuszne podejście wcisnąć klientowi a potem się... DD zapytanie (1) Pracownicy to ludzie konkretni, ceniący zadowolenie klienta a nie tylko jego... gdańszczanin
BOB - opinia (1) Wyjątkowo profesjonalne podejście do naprawy.Zdiagnozowali i naprawili... BOB Warto (1) Nie jestem pracownikiem, nie jestem związany z firmą. To po pierwsze. Ale... Sylwester jest super (1) nie wiem dlaczego jesteście niezadowoleni??? BYłem ostatnio, obsługa jest... automaniak Zadowolony (1) Moje ducato zdechło a następnego dnia miałem jechać z towarem za granicę ,... golcz perfekcja (1) serwis na poziomie, naprawa i obsługa sprawna kaszub Nie polecam ! (2) Należy być ostrożnym ! an Nie polecam (1) Widzę, że nie jestem osamotniona w opinii, nie polecam - myślę o serwisie... kn Sedici (1) Jesteśmy z mężem zadowoleni z dealera Fiata, właśnie kupujemy u Nich Fiata... Karola Jestem Bardzo zadowolony (1) potrzebowałem samochód - niewiarygodne że kupiłem samochód - w tym samym... vib