Drogo (2) Robiłem jakiś czas temu tribale i niestety mam go złe wykonanego, cena z... Miki Biomechanika (1) Robiłem u Macieja dwa tatuaże i jeżeli interesuje cię studio tatuażu a nie... Sebastian Tatuaż? Tylko u Maćka!!!! (1) Długo szukałam studia, w którym mogłabym zrobić tatuaż. Wybór padł na Sopot i... yvona
Ceny za wysokie !! (1) Ale ceny to ten Pan ma stanowczo za wysokie!! Sa lepsi i tansi !! Byly klient!! Kasia - opinia (1) Rewelacja !!! Jak się dziarać to TYLKO u Maćka. Jestem zadowolona w 100 %... Kasia Paweł - opinia (1) Przede wszystkim dobra robota, proste linie, szybko. Fachowa robota.... Paweł Rękaw (1) Właśnie zakończyłem u Maćka ostatnią z pięciu sesji i cały rękaw jest... Dominik dziewczyna z sercem- jeszcze bez skrzydeł :) (1) To mój pierwszy tatuaż i bardzo się cieszę że trafiłam właśnie do... magda Marcin - opinia (2) Pełen profesjonalizm , przyjemna atmosfera i fachowa robota. Był to mój... Marcin Motylek :) (1) Polecam bardzo bardzo gorąco ;). Robiłam u Maćka swój pierwszy tatuaż, i... Karola :) super :))))))) (1) W piątek zrobiłam sobie mój pierwszy tatuaż i jestem zachwycona.Został... AŚKA Szczerze polecam! (1) Mój pierwszy tatuaż - obyło się bez płaczu i bólu. Studio jest czyste i... magda napisy (1) Cześć! Chciałem się zapytać kto robi najlepsze gotyckie napisy, bo chcę sobie... czarny wielka klasa! :-) (1) nawet nie wiem od czego zacząć! jestem zachwycona, i osobą Maćka tatuażysty,... majka. Przylatuję aż z Irlandii:) (1) Witam. Pragnę wszystkim oznajmić że Maciek jest w 100% profesjonalistą a w... Tomek z UK Rewelacja (1) Zrobilam tutaj swoj pierwszy tatuaz. Maciek pomogl mi gladko przez to... siunda Tattoo! (1) Maciek jest na prawde świetnym fachowcem, dokładny i profesjonalny,do tego... Adam Maciek (1) Maciek jest naprawde dobry w swoich fachu. Kazdy kto chce miec prawdziwe... Damian polecam (1) Artysta.. Jesli chcesz miec cudowny i niepowtarzalny tatoo to tylko u Macka..... Ola Wspaniały człowiek (1) Polecam każdemu, kto chce mieć tatuaż. Zawiózł mnie tam mój partner, który... Kasia