Seargin

Outsourcing IT Doradztwo personalne i rekrutacja

Gdańsk, Bernarda Chrzanowskiego 11

Bardzo profesjonalne podejście. (1) Chciałabym pochwalić firmę, a w szczególności Pana Szymona za szczere i... Katarzyna M. Polecam. Pełen profesjonalizm.. (2) Chciałem bardzo podziękować seargin za wsparcie w poszukiwaniu projektu,... Kontraktor załamka - opinia (1) nie wiem co o tym myśleć, jednego razu wydzwaniał do mnie rekruter który... załamka
Jest GIT. (1) Super firma i ludzie. Fajna atmosfera. Polecam. Bardzo fajna szefowa Asia. Pracuś Polecam (1) Bardzo miłe podejście do Kandydatów. Pełna informacja o procesie rekrutacji... KArol Seargin (1) Bardzo dynamicznie rozwijająca się firma. Słyszałam wiele pozytywnych opinii,... Weronika Polecam! (1) Super ludzie. Świetne podejście. Bardzo się starają... NIKO Opinia o firmie (1) Seargin to jedna z niewielu poważnych firm w Polsce z tej dziedziny (SAp,... Hanna Super polecam Seargin SAP (4) pomocni ludzie w kwestii pomocy w znalezieniu pracy IT saper Solidna firma. (1) Muszę przyznać, że firma jest bardzo profesjonalna, co niestety rzadko się... Wiktoria Specjaliści od rekrutacji IT (1) Bardzo fajne podejście.. Szczerosc i dbanie o kandydata od początku do konca... KeriskIT Specjalistyczna wiedza w rekrutacji (1) Chciałbym się podzielić opinią na temat agencji rekrutacji Seargin z uwagi na... Kacper Niespotykane (1) Polecam. Niespotykane podejście do pracy. Ludziom w Seargin zależy. Bardzo... HenrykSD Świetny pracodawca! (1) Polecam Seargin - super atmosfera! Bardzo fajne miejsce pracy..... Marta Profesjonalne podejście - polecam (1) Firma dba o ludzi biorących udział w rekrutacji. Starają się znaleźć... Ignacy