Seat Toledo III - Zdecydowanie polecam
Zakładałem w innym zakładzie czujniki parkowania i niestety jeden padł. Jak sie okazało zakład nie istnieje już ( nie minął rok od założenia)ale znazłem Panów w innym zakładzie.Byłem zwodzony cały czas aż w końcu zachęcony opiniami skorzystałem z usług firmy TOPCAR.Właściciel podchodzi do każdego problemu indywidualnie.Pomógł rozwiązać problem w moim Seacie Toledo III ze sterowaniem szyb wymianą reflektora p/mgielnego a także błędnego założenia alarmu. Czujniki wymieniłem na nowe u tego Pana-Pełen profesjonalizm i super czujniki.Przy odbiorze i testowaniu Pan ryzykował nawet uderzenie, w swój samochód. Szkoda, że tak późno znalazłem taki zakład zaoszczędziłbym trochę kasy na niepotrzebnie założnoe i w dodatku byle jak poprzednich czujników.
Zdecydowanie polecam ten zakład.Napewno jak coś znów będę chciał w swoim Seacie to pojadę do TOPCAR.
I pełna zgodność z wszystkimi pochwalnymi opiniami. Te negatywne ciekawe są nie na miejscu!!!
Zdecydowanie polecam ten zakład.Napewno jak coś znów będę chciał w swoim Seacie to pojadę do TOPCAR.
I pełna zgodność z wszystkimi pochwalnymi opiniami. Te negatywne ciekawe są nie na miejscu!!!