makijaż permanentny (1) Polecam makijaż permanentny brwi metodą piórkową, naturalny efekt, super... Anna Manicure i pedicure hybrydowy (1) Profesjonalnie wykonane zabiegi, efekt utrzymuje się długo duży wybór... Aga Masaż (1) Serdecznie polecam ten gabinet :) Masaż wykonany profesjonalnie, miła obsługa... Przemo
Przedłużanie rzęs (1) Piękne rzęsy 3d efekt piorunujący a jednocześnie naturalny, polecam wszystkim... Anna Opalanie natryskowe (1) Opalanie natryskowe Poddałam się zabiegowi opalania natryskowego z peelingiem... Dorota Polecam! (1) Uczęszczałam do gabinetu na zabiegi z mezoterapii. Przemiła pani kosmetyczka,... M. makijaż permamentny powieki (2) Jestem niezadowolona, szefowa przy wykonywanym zabiegu, zrobiła to... Klientka Przekluwanie uszu u dzieci dwie dziurki na raz (1) Jestem bardzo wdzieczna za przemila i fachowa usluge. Coreczka w ogole sie... Wioletta i Marynia Małgorzata - opinia (1) Najlepszy salon kosmetyczny w trójmieście!!! Jestem stałą klientką, zaufałam... Małgorzata Rzęsy (1) Będąc na wakacjach w Trójmieście postanowiłam zrobić coś dla siebie.... kaas opalanie natryskowe (1) Jestem po 1 wizycie i jestem bardzo zadowolona i już umówiłam się na kolejną... eM Polecam (1) Korzystałam z usług salonu wielokrotnie, zarówno w standardowej ofercie jak i... Agnieszka ania (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu jak i z obsługi. zabiegi są... Anna polecam! (1) jestem stala klientka tego salonu, zawsze jestem bardzo zadowolona z obsługo... Asia Przedłużanie rzęs (1) Polecam przedłużanie rzęs :) Monika Najlepszy salon w Trójmieście (1) Zanim trafiłam w to miejsce, korzystałam z usług różnych salonów z tzw.... Anna Ligęzowska REWELACJA!!! (1) Obsługa bardzo profesjonalna, korzystam często ze Spa w całej Polsce. Secret... Przemek polecam... (1) Polecam gabinet ze względu na profesjonalizm-dobry sprzęt i kompetentny... Jakub Z. POLECAM!! (1) Korzystałam z zabiegów na twarz oraz opalania natryskowego. Świetny efekt!... Anna Manicure Japoński (1) Byłam na tym zabiegu który został mało precyzyjnie wykonany zostały mi... niezadowolona