bylam klientka tego salonu (3) bylam klientkja tego salonu, jednak ceny odstraszaja,w pruszczu mozna znalezc... danuta świetny personel (2) wspaniałe miejsce, godne polecenia. Bylam juz kilka razy i zawsze wychodze... Aga Serdecznie polecam!!! (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.... Jola
Pełen profesjonalizm (1) Raz na jakiś czas korzystam z usług kosmetycznych. Mimo,że nie są to zabiegi... Lidia Jesteśmy bardzo zadowolone (1) Razem z koleżanką skorzystałyśmy z pakietu dla przyjaciółek, spędziłyśmy w... Basia Jestem bardzo zadowolona (1) Jestem można już powiedzieć stałą klientką Secret Day Spa. Ostatnio... Alicja Zadowolona (1) Jestem po kuracji migdałowej i tak jak obiecano poprawa jest znaczna. Podoba... Magda Na 4+ (1) Miejsce rzeczywiście bardzo ładnie urządzone- oaza spokoju w centrum... Meegi Rewelacja! (1) Klimat super! Alina Garska Jak najbardziej polecam (1) super miejsce, bardzo ciche, przyjemna atmosfera zabieg profesjonalnie... Karola Polecam (1) W końcu coś zaczyna się dziać w Pruszczu na wysokim poziomie! Profesjonalne... Karolina miło, sympatycznie, konkurencyjne ceny. (1) Nowe, miłe miejsce. Idealne dla facetów, którzy nie czują się tu jak u... Maciej