Adam Babs - ocena (1) Pan Adam Brycki SeeHouse to profesjonalista, polecam w każdej potrzebie... Adam Babs Tadeusz Juszczyk - ocena (1) Pan Adam zajął się sprzedażą mieszkania szybko i profesjonalnie, a co za tym... Tadeusz Juszczyk Weronika Jaskulska - ocena (1) Agencję nieruchomości SeeHouse polecił mi mój znajomy. Po pierwszym kontakcie... Weronika Jaskulska
Krystian Kolicki - ocena (1) Pełen profesjonalizm na każdym etapie w procesie pośrednictwa. Skrupulatna... Krystian Kolicki Mateusz Tymiński - ocena (1) Gorąco polecamy to biuro, a szczególnie Pana Adama Bryckiego, który wykazał... Mateusz Tymiński Natalia - ocena (1) Polecam biuro SeeHause, to była nasza kolejna współpraca, jak zawsze... Natalia Maksim - ocena (1) Adam thank you very much! It was a pleasure to work with you. Maksim Ukeme - ocena (1) Thank you very much Adam, your service was so professional and quite... Ukeme Dominika - ocena (1) Przesympatyczna Pani Karolina, kontakt bezproblemowy, do tego sprawna i... Dominika Elżbieta - ocena (1) Pełen profesjonalizm, dobra i miła obsługa, polecam!!! Elżbieta krys - opinia (1) Bardzo sprawnie działające biuro, korzystam z niego od 6 lat. Polecam znajomym. krys Robert - opinia (1) Polecam biuro i współpracę z p. Karoliną. Profesjonalna pomoc przy... Robert Dariusz - opinia (1) Najlepsi na rynku. Dariusz Adrian - opinia (1) Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm. Adrian Bartek - opinia (1) Wszystko przebiegło pomyślnie. Pani Karolina i Pan Adam doskonale sobie... Bartek Samson - opinia (1) Adam was helpful all through the process. Highly recommended! Samson Julia - opinia (1) Kontakt z Panią Karoliną na najwyższym poziomie, od początku do końca pełna... Julia Mateusz - opinia (1) Pani Karolina jest najlepsza w swoim fachu. Polecam serdecznie! Mateusz Ksenia - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z jakości pracy i dostarczenia wszystkich danych... Ksenia Danuta Moruś - opinia (1) Pani Karolina i Pan Adam są profesjonalistami na najwyższym poziomie, tak... Danuta Moruś