Danuta Moruś - opinia (1) Pani Karolina i Pan Adam są profesjonalistami na najwyższym poziomie, tak... Danuta Moruś Aleksandra - opinia (1) Dziękuję Pani Karolinie za cierpliwość, wytrwałość i pomoc w wynajmie... Aleksandra Elżbieta - opinia (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt. Dziękuję Pani Karolinie za pomoc... Elżbieta
Zbigniew Janus - opinia (1) Firmę SeeHouse poleciła mi znajoma, która korzystała z usług przy wynajęciu... Zbigniew Janus Daniel Kobierecki - opinia (1) Za pośrednictwem biura SeeHouse szybkono sprawnie wynająłem mieszkanie. Pani... Daniel Kobierecki Anna Jankowska - opinia (1) Zdecydowanie najbardziej profesjonalna obsługa klienta, Pan Adam czuwał nad... Anna Jankowska Izabela Chabowska-Rakowska - opinia (1) Współpraca przebiegała pomyślnie. Stały kontakt, wyczerpujące odpowiedzi na... Izabela Chabowska-Rakowska Daria - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Pani Karolina sprawnie zajęła się wynajmem mojego... Daria Mieczysław - opinia (1) Zaskoczony jestem absolutnym profesjonalizmem Pani Karoliny. Szybkość... Mieczysław Stsiapan - opinia (1) Thanks to Adam and his team for the efficiency and quickly prepared documents... Stsiapan Łukasz i Iza - opinia (1) Polecam w 100% obsługę Pani Karoliny z SeeHouse. Od samego początku świetny... Łukasz i Iza Magdalena - opinia (1) Polecam wszystkim firmę Seehouse, obsługę i pomoc Pani Karoliny i Pana... Magdalena Marta - opinia (1) Polecam wszystkim firmę Seehouse i obsługę Pani Karoliny Szewczyk. To nie... Marta Andrii Vasylyk - opinia (1) Adam helped me find apartment to rent for a long term. Big advantage for me... Andrii Vasylyk Mira - opinia (1) Dziekuje agencji SeeHouse. Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego... Mira Michał - opinia (1) Kontakt z Panem Adamem (telefoniczny) był bardzo profesjonalny. Na miejscu... Michał Radosław Pieniewicz - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panem Adam Bryckim. Prosto, rzetelnie i... Radosław Pieniewicz Tomasz Mikulski - opinia (1) Pierwszy raz sprzedawałem mieszkanie i poszło szybko oraz bardzo sprawnie... Tomasz Mikulski Malwina Koszałka - opinia (1) Korzystałam z usług biura przy sprzedaży mieszkania i wszystko było zgodne z... Malwina Koszałka Paweł Szela - opinia (1) Do SeeHouse trafiłem z polecenia znajomych - również zadowolonych stałych... Paweł Szela