Robert - opinia (1) Polecam biuro i współpracę z p. Karoliną. Profesjonalna pomoc przy... Robert Dariusz - opinia (1) Najlepsi na rynku. Dariusz Adrian - opinia (1) Bardzo polecam. Pełen profesjonalizm. Adrian
Bartek - opinia (1) Wszystko przebiegło pomyślnie. Pani Karolina i Pan Adam doskonale sobie... Bartek Samson - opinia (1) Adam was helpful all through the process. Highly recommended! Samson Julia - opinia (1) Kontakt z Panią Karoliną na najwyższym poziomie, od początku do końca pełna... Julia Mateusz - opinia (1) Pani Karolina jest najlepsza w swoim fachu. Polecam serdecznie! Mateusz Ksenia - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z jakości pracy i dostarczenia wszystkich danych... Ksenia Danuta Moruś - opinia (1) Pani Karolina i Pan Adam są profesjonalistami na najwyższym poziomie, tak... Danuta Moruś Aleksandra - opinia (1) Dziękuję Pani Karolinie za cierpliwość, wytrwałość i pomoc w wynajmie... Aleksandra Elżbieta - opinia (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt. Dziękuję Pani Karolinie za pomoc... Elżbieta Zbigniew Janus - opinia (1) Firmę SeeHouse poleciła mi znajoma, która korzystała z usług przy wynajęciu... Zbigniew Janus Daniel Kobierecki - opinia (1) Za pośrednictwem biura SeeHouse szybkono sprawnie wynająłem mieszkanie. Pani... Daniel Kobierecki Anna Jankowska - opinia (1) Zdecydowanie najbardziej profesjonalna obsługa klienta, Pan Adam czuwał nad... Anna Jankowska Izabela Chabowska-Rakowska - opinia (1) Współpraca przebiegała pomyślnie. Stały kontakt, wyczerpujące odpowiedzi na... Izabela Chabowska-Rakowska Daria - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Pani Karolina sprawnie zajęła się wynajmem mojego... Daria Mieczysław - opinia (1) Zaskoczony jestem absolutnym profesjonalizmem Pani Karoliny. Szybkość... Mieczysław Stsiapan - opinia (1) Thanks to Adam and his team for the efficiency and quickly prepared documents... Stsiapan Łukasz i Iza - opinia (1) Polecam w 100% obsługę Pani Karoliny z SeeHouse. Od samego początku świetny... Łukasz i Iza Magdalena - opinia (1) Polecam wszystkim firmę Seehouse, obsługę i pomoc Pani Karoliny i Pana... Magdalena