jesli chcecie dostac biegunki (1) Tam mozna isc co najwyzej na kawe, bo ta akurat jest dobra i w wielu... wiecej tam nie pojde gość - opinia (2) Byłam tam pierwszy i ostatni raz, kawę mają całkiem dobrą, ale to co... gość Miejsce godne polecenia! (1) Segafredo po raz pierwszy odwiedziłam na początku 2012 roku, kawiarnia od... PM
Absolutnie polecam! (1) Jestem smakoszem kawy, wiec bedac na spacerze nie omienełam tego miejsca... Majeczka _27 jestem na tak (1) byłem już we wielu kawiarniach jednak ta jako jedyna przypadła mi do... Tomasz ulubione miejsce (1) Pyszna kawa, jedzenie robione z sercem - kanapki i sałatki rewelacja!... Konrad Menu i.. (1) symaptyczny lokal z dobrą szarlotką, tylko do końca nie wiem ile kosztuje, 9... kulturalny Kawa dla koneserów (1) Jestem stałą klientką. Uwilbiam kawę i do tej pory nie było takiego miejsca w... Karolina ulubiona kawiarnia (1) jest to moja ulubiona kawaiarnia w trojmiescie. jestem stala bywalczynia... kamila pyszna kawa w wielkim wyborze (1) naprawdę dobra kawa , pyszne desery,wyborne wina, niespodzianki, warto tam... Grażka Fajna kawiarnia (1) Nadzwyczaj miłe kelnerki, przyjazna atmosfera, naprawde dobra kawa. Polecam Patryk