Sellneo

Oświetlenie

Kowale, Rycerska 18/3

Profesjonaliści przez duże P (1) Nie wiedziałam nic o oświetleniu LED - oprócz tego, że jest i że zużywa o... Marta super jakosc i obsluga (1) Szybka wysylka i b. dobra telefoniczna pomoc techniczna! Polecam Mariusz Polecam sklep (1) Bardzo miła obsługa, fachowo doradzą i pomogą w wyborze. Bardzo dobre ceny i... Mariusz
fachowość (1) bardzo fachowa szybka i miła obsługa towar z Gdańska do Rudy śląskiej... olo pozytyw (1) Bardzo szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. zi85 Piotr - opinia (1) Towary solidnie opisane. Przesyłka błyskawiczna i wszystko nienagannie... Piotr Piotr - opinia (1) Towar w 100% zgodny i sprawny. Działa zadziwiająco dobrze. Gorąco polecam... Piotr Bartosz C - opinia (1) Firma przyjazna i rzetelna. Kontakt bezproblemowy, a wysyłka bardzo szybka.... Bartosz C włączniki zbliżeniowe (1) Jestem mile zaskoczony ze strony pana który bez problemu wymienił mi sprzęt... Grzeg bardzo sprawna transakcja (1) Ekspresowa przesyłka, towar zgodny z opisem, działa bez zarzutu. Grzegorz Polecam! (1) Polecam! Oświetlenie całego domu ledami wydawało mi się bardzo skomplikowane,... Joanna Opinia do zamówienia (1) Bardzo dobry kontakt z firmą, poprosiłem o dobranie zasilacza i ściemniacza... Janusz Mazur Zadowolona Klientka (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupionego oświetlenia. Obsługa bardzo miła i... Katarzyna ocena (1) jestem bardzo zadowolony z firmy.kontakt nic do zarzucenia.terminowość i... ksajonz Naprawdę polecam! (1) Świetny sklep, przemiła atmosfera, bardzo profesjonalna ekipa. Towar bardzo... Zadowolona dobra jakość (1) dobra jakość za przystępną cenę!!! fachowa obsługa!!! radek błysk, blask (1) wszedłem jako laik, wyszedłem w pełni oświecony :) Mój przedpokój również... Fiodor ocena (1) szybka wysyłka, produkt dobrze zapakowany i zgodny z opisem-tylko polecać... Paweł B Adam - opinia (1) Dobrej jakości towar, bardzo umiarkowana cena Adam Polecam w 100% (1) produkty z najwyzszej polki. atlobek