Sellneo

Oświetlenie

Kowale, Rycerska 18/3

Jakub - opinia (1) Wyjątkowa firma, w której ludzie naprawdę chcą pomóc swoim klientom. Lampy... Jakub Świetny sklep i obsługa. (1) Doskonałe oświetlenie, a dodatkowo ceny przystępne. W Sellneo można również... Marian taśmy i osprzęt do oświetlenie LED (1) Bardzo dobra oferta czytelna strona internetowa .łatwość wyszukiwania... Jerzy Sokołowski
Projekt oświetlenia salonu (1) Zdecydowaliśmy się z żoną podczas remontu na napinany sufit w salonie i... Jacek Oświetlenie do kuchni (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupów w SellNeo. Kupowałam taśmy ledowe do... AnetaPe Dobra jakość oświetlenia LED (1) Oświetlenie LED naprawdę porządnej jakości, w dodatku ceny przyzwoite.... Madzia Idealna jakość w stosunku do ceny (1) W Sellneo kupiłem prawie w ilości hurtowej żarówki ledowe, cena takiej ilości... Kacper. Sklep z doskonałym podejściem do klienta (1) Do kupienia z oświetlenia LED miałem na prawdę sporo, najpierw kontaktowałem... Artur P. Polecam! (1) Bardzo polecam! Oświetlenie po zainstalowaniu zgodnie ze wskazówkami obsługi... Adrian Sellneo (1) Bez względu czy zamawiasz przez internet, telefon czy osobiście, towar który... Krzysztof B. SUPER FIRMA (1) Miła, szybka i profesjonalna obsługa klienta, doświadczenie, pomoc przy... Krzysztof Opinia (1) Zdecydowanie polecam. Kompetentna i miła obsługa, bardzo szybka dostawa... Marcin Firma warta polecenia (1) Zakupiłem elementy , otrzymałem dokładnie to co zamówiłem bez uszkodzeń a... Wojciechowski Zdecydowanie polecam ten sklep (1) Błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem. Miałam problem z doborem... Anna Oświetlenie mieszkania (1) Przyszedłem do sellneo nie mając pojęcia o ledach, osprzęcie i montażu.... Bogdan Sklep Sellneo (1) Bardzo duży wybór towaru był dla mnie przytłaczający, bo nie znam się na... Olsik Godni polecenia (1) Szybko, fachowo i przyjaźnie! Marzena Super (1) Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z zakupów. Obsługa bezproblemowa,... M.M Sellneo - warto tam wracać (1) Specjalistyczny sklep z fachowym doradztwem. Podoba mi się u nich to, że mają... mir Polecam (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Szybka i bezproblemowa reklamacja. KM Krzysztof Mitura