Sempre Pizza & Vino

Pizzerie

Gdańsk, Długa 6/7/8

Sylwia - ocena (1) Kierowałam się dorymi opiniami i kolejka przed lokalem, jednak uważam, że... Sylwia Wiktor - ocena (1) Byliśmy w restauracji w Gdańsku (4 osoby). Zamowilismy 2 x bruschette, krem z... Wiktor Nataniel - ocena (1) Prawdziwie włoska pizza ,super obsługa i bardzo miła jedzenie szybko... Nataniel
Jolanta - ocena (1) Pizza bardzo dobra, lemoniada wybitna a obsługa bardzo miła i fachowa. Jolanta Jacek - ocena (1) Super jedzenie i obsługa Jacek Bartosz - ocena (1) Pyszne jedzenie, krótki czas oczekiwania, obsłużenie przez Formułe top Bartosz Milan - opinia (1) Sempre to moje ulubione Pizzerie. Dania włoskie smakują wyśmienicie, czuć że... Milan Ewa M. - opinia (1) Dziś ( 23.02.2023) bylam z przyjaciółka na "pogaduchach" w sempre na Dlugiej.... Ewa M. Monika - opinia (1) pyszna pizza, miła obsługa i szybki czas oczekiwania, polecam Monika Lucyna - opinia (1) Bardzo pogorszyła się jakość i obsługa. Czeka się godzinami na pizze cienką... Lucyna Ewelina - opinia (1) Prawdziwa, włoska pizza, a na deser Tiramisu - obłędne, już dawno tak dobrego... Ewelina Weronika - opinia (1) Miła obsługa, pyszna pizza, trochę drogo Weronika Gość - opinia (1) Pizza zamówiona na wynos okazała się spalona, obsługa widać nie ogarnia... Gość Bardzo niezadowolony klient - opinia (1) Na 3 pizze czekaliśmy półtora godziny (od 22) w połowie zajętym lokalu. Dwie... Bardzo niezadowolony klient Dziękuję, nigdy więcej. (2) Jak zwykle problem z miejscami. Dla dwóch osób "przepraszamy, ale wszystko... Michał Nie polecam (2) Uwielbiałem tą restaurację do pewnego momentu. Otóż zostaliśmy z żoną... Krzysztof przemiła obsługa i pyszna pizza (1) Jesteśmy stałymi klientami wszystkich lokali Sempre i wlasciwie do tego nad... Ania weekendowa wizyta (1) Sprawdzone miejsce dla miłośników włoskich smaków. Radzę zarezerwować stolik... agata w rozczarowanie (1) lokal bardzo maly i ciasny, za taką cenę oczekiwaliśmy lepszej pizzy, nr 19... kate tego właśnie szukałem (1) pośród coraz większej ilości włoskim knajp w trójmieście właśnie sempre jest... piotras