Sempre Pizza & Vino

Pizzerie

Gdańsk, Długa 6/7/8

tego właśnie szukałem (1) pośród coraz większej ilości włoskim knajp w trójmieście właśnie sempre jest... piotras Rozczarowany (1) Rozczarowany, to najlepsze słowo oddające moje wrażenia po wizycie w tym... Zbigniew Najlepsza Pizza w mieście. (1) Z narzeczoną po raz pierwszy byliśmy w Sempre jakiś rok temu. Przechodziliśmy... Marta i Mikołaj
pychota (1) Bylam po raz pierwszy i polecam z całego serca. Pizza prawdziwie wloska,... gdanszczanka Ola - opinia (1) gratulacje dla Pana Kucharza od dawna lubimy Sempre, jadamy tam często,... Ola rozczarowanie (2) Klimat i wystrój poprawne, choć lekko sztampowe. Na plus kucharze na widoku.... ola Wyśmienicie ! (1) Zgodnie z obietnicą muszę zamieścić pochwałę dla dzielnej obsługi Sempre.... Syla Gratulacje (1) Naprawdę gorąco polecam Sempre. Tak miłej i profesjonalnej obsługi nie... M. Mikołaj Świetna restauracja, polecam. (1) Parę dni temu miałem okazje jeść tam z żoną kolację. Jedzenie bardzo dobre,... Michał i Karolina Pizza pyszna ale... (1) ... obsługa niezbyt miła i spostrzegawcza. Ktoś ciągle biega w tą i z... Mateusz Polecam! (1) Bylam przy okazji bedac w Gdansku i musze powiedziec ze lepszej pizzy nie... Monika Dla wymagających wielbicieli włoskiej pizzy (1) Do Sempre wybraliśmy się na kolację we dwoje. Wystrój bardzo ładny, urządzony... Anna stały klient (1) Jako stały klient muszę powiedzieć, że to miejsce warto odwiedzić. Doskonale... lukas Bardzo mało miejsca (1) Jakość potraw ok, dania smaczne, ale ceny są zdecydowanie zawyżone. Podobną... Ja Zawsze z Sempre (1) Zaprowadzilem swoich włoskich przyjaciół wczoraj do Sempre na Długiej i... JohnCarlo Zawiodłam się (1) Klimat i wystrój bardzo przyjemny, opinie też słyszałam raczej dobre więc... bazinga drożyzna (3) Dla osoby, która chce sie najeść nie polecaM! Ciasto od pizzy cieńsze od... D. Gwarancja udanego wieczoru :) (1) W ramach zasłużonego odpoczynku wybraliśmy się tam z mężem na kolację, i... Anna asia - opinia (1) W sobote wybrałam sie do restauracji Sempre zachecona ciekawym, kilmatycznym... asia super (1) Byliśmy tu pierwszy raz i zostalismy bardzo mile zaskoczeni. zamowilismy na... brzucho