Senpo

Sypialnie

Gdańsk, Przywidzka 7

minka - opinia (1) Koleżanka poleciła mi ten sklep i się nie zawiodłam, dziękuję za możliwość... minka Polecam (1) Kupiłam w tym sklepie materac i jestem z niego zadowolona. Widać, że jest to... Anna Łóżko i poduszka (1) Warto zainwestować w wygode człowiek dopiero teraz wie co to luksusowy sen i... Grazyna
super (1) Kupiliśmy tutaj łóżko wraz z materacami do wszystkich sypialni. Bardzo... kinia Klient (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zakupu. Polecam wszystkim którzy szukają... Klient Nic lepszego nie znalazłem (1) Odwiedziliśmy z żoną mnóstwo salonów z sypianiami, łącznie z markami typu... Misiek88 Polecam (1) Wygodne łóżka w uczciwej cenie. Oprócz tego, że składanie zajęło mi trochę... Czarek Nope (1) Wystawiają fakturę niezgodną z umową, opóźnienia w dostawie, nie dotrzumują... WW wszystko tak jak być powinno, polecam (1) kupiłam łóżko kontynentalne i materac. dostawa zgodnie z terminem, nawet... Lusi Obsługa klienta (1) Sprzedawcy interesują sie klientem mniej więcej do momentu w którym podejmie... Maciej Monika - opinia (3) W styczniu 2014 zakupiliśmy z mężem łóżko wraz z materacem firmy hilding. Po... Monika Zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu łóżka wraz z materacem w tej firmie. Bardzo... Zadowolona klientka Sklep ze snem (1) Odwiedziłam niepozorny sklep w galerii Rental i zakochałam się! Po raz... Martoster Senpo w rental park (1) bylam w sklepie senpo w Gdansku - otrzymalam profesonalna i uprzejma pomoc,... Anna Memo Elastic (1) Kilka tygodni temu zacząłem poszukiwania nowego materaca do łóżka. Trafiłem... MichałK Zadowolona klientka (1) Szukałam łózka niewymiarowego bardzo długo i w końcu znalazłam salon, który... Anna