Jedna z nielicznych firm w polsce, której pracownicy interesują się uwolnieniem autek od niedomagań a nie portfela od pieniędzy. Choć młodzi ludzie to znają się na robocie jak mało kto i robią to chętnie. Od jakiegoś czasu mój golfik zaczynał słabnąć, więc jeździłem po warsztatach w celu naprawy. Zwykle "maestro" podłączał komputer, odczytywał błędy i stwierdzał, że nic więcej nie da się zrobić i za diagnozę trzeba zapłacić(w zależności od warsztatu). Do Tune-Up ledwo dojechałem. Zaraz po podłączeniu komputera diagnosta zaczął opowieści o wszystkich bolączkach mojego auta nie na podstawie wykazanych błędów, lecz odczytów z podzespołów samochodu. Po stwierdzeniu niedomagań pewne elementy zostały wymienione, inne przeregulowane według wskazań komputera. Nie dało się zrobić wszystkiego, bo byłem tam przejazdem. Na odchodne dostałem pakiet cennych wskazówek dotyczących dalszych napraw. Po wizycie w Tune-Up moje autko ożyło a mi wróciła radość z jazdy. Auto to golf IV TDI 117KW 400Nm, więc można sobie wyobrazić satysfakcję, jaką dawała jazda sprawnym samochodem. Mieszkam na Dolnym Śląsku, ale przy najbliższym pobycie w Gdańsku będe w Tune-Up i tam dokończe napraw swej fury. Polecam yogi