TUNE-UP - CHIP tuning, Hamownia,

Tuning Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Przemian 2 (boczna od Starogardzkiej)

Audi A3 4x4 2.0TDI 16V @ 170 hp - wymiana głowicy, czyszczenie turbiny, itp. (1) Diagnoza stwierdziła uszkodzoną głowicę oraz jeden z pompowtrysków; nowa... Piotrek Szybko Sprawnie i Rzeczowo ! POLECAM (1) Panowie z warsztatu ogarnęli mi auto w miarę szybko :) przyczynę... Lukasz tak sobie (2) Witam jakis czas temu bylem a opelm astra H na chptunningu. Kreske zrobili mi... Piotr
passat b6 1,9 tdi (1) Robiłem niedawno chipa w tym zakładzie i jestem bardzo zadowolony. Mimo... vw Peugeot 307 1.6 hdi 90 km (1) Problem braku mocy rozwiązany. Trafna diagnoza. Polecam warsztat. Nie czarują... Paweł Tuning skoda octavia 1.9 tdi (1) Super godni polecenia ,włożyli mi wtryski 216+korekta softu.Wynik 158,9 km i... januszko76 Bardzo dobry warsztat!!! (1) Bardzo dobry warsztat! Mimo oczekiwania na przyjęcie mojego auta do naprawy,... Wojtek Chip tunning (1) Byłem wczoraj poprawić osiągi mojego Passata AFN. trwało to może pół godziny.... Cezary Tuning Seata Ibizy , 1.6TDI CR 90KM (1) Obsługa super. Po pierwsze jeden z dwóch warsztatów w 3-city, który w ogóle... TomekS PROFESJONARNA FIRMA TUNINGOWA (1) Ulepszałem AUDI A6 2,7 TDI w TUNE-UP.Bardzo polecam ten zakład, człowiek i... Was11 Arogancja- niestety ale tak mnie przyjęto (3) Pan nie był w stanie wyjaśnić, że nie ma terminów innymi słowami jak:... Klient Jestem bardzo zadowolony z tuningu mojego BMW 320D (1) Przez tel dostalem informacje iz auto bedzie indywidualnie programowane caly... Marek Kornatowski NIC DODAC NIC UJAC (2) PELEN PROFESIONALIZM traksio Profesjonalna modyfikacja ECU (1) Świeżo po zakupie 730d pojechałem wykonać modyfikacje. Najpierw wykonali mi... Marek Pytanie i krótka odpowiedź (4) Byłem zainteresowany usunięciem filtra DPF oraz tuningiem Hondy Civic 2.2... butler Jestem bardzo zadowolony (1) Audi A4 (2001) wymiana rozrządu, napinaczy i wszystkich filtrów + olej. Widać... PM Chip tuning elektroniczny sterownika (1) Bardzo polecam TUNE UP choć pochodzę z Warszawy, człowiek i ekipa na pełnym... grejf Serdecznie polecam (1) Jedna z nielicznych firm w polsce, której pracownicy interesują się... Dariusz Kasiura POLECAM BARDZO (1) Witam korzystalem z uslug kilkukrotnie zawsze usluga na najwyzszym... traksio Znaja się na rzeczy (1) Wymianiałem u nich rozrząd w VW 2.0 TDi, potem odwiedziłem w celu naprawy... Maciej